Обучение „Как да сме по-ефективни в общуването и продажбите“

Приключило

10 юли 2018

Русе

Обучение „Как да сме по-ефективни в общуването и продажбите“

Дата:

10 юли 2018, вторник

Час:

18:00 - 20:30

Достъп:

Такса участие

Място:

хотел Дунав, Зала 1, Русе, пл. Свобода 5

За контакти:

E-Mail

За събитието

В рамките на двучасово обучение Georgi Hristulev ще представи приложимо знание и ефективни техники за подобряване на комуникацията пред бизнеса в Русе!

Темите, които ще се обсъждат:

– Кои са темите, на които клиентите ни реагират?
– Как да увеличим своята ефективност при разговорите ни с колеги и клиенти?
– Кои са трите нива на общуване – разбиване на популярни митове?
– Kак да избягваме и управляваме конфликти в разговорите?
– Как да спечелим от стреса?

Георги е Sales Coach, NLP мастер практик, медиатор. Управител на дигитална агенция Web Direct, съдружник в счетоводна компания QBS, управител на „Агенция за право и финанси“ ООД. Член е BNI Успех BNI Success от основаването на дружеството и обучен Директор-консултант по развитие на дружества на BNI.

Само за последните три години в периода 2014 – 2017 г. повече от 4 000 човека от почти 1 200 фирми посещават обученията, които води и организира.

Предпочитан експерт в областта на онлайн маркетинга, продажбите и обучителния дизайн. Има издателска дейност и често е канен за лектор в семинари и конференции. С редица участия в множество медийни експертни изяви, както за популярни български новинарски и професионални уеб сайтове така и в телевизионни предавания.

Обучението му „Виртуоз в продажбите“ е наградено за тренинг на годината, а Георги е отличен от B2B Медия в категорията Excellence in Coaching.