Обучение „10 закона за повече продажби онлайн“

Приключило

5 март 2019

София

Обучение „10 закона за повече продажби онлайн“

Дата:

5 март 2019, вторник

Час:

19:30 - 21:30

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Networking Sofia: Premium Coworking Spaces , София, ул. Г.С.Раковски 25

За контакти:

E-Mail

За събитието

Дигитален предприемач:
10 закона за повече продажби онлайн и дискусии на казуси от участниците!

В рамките на двучасово обучение Георги ще представи приложимо знание и ефективни техники за подобряване на разбирането на бизнес процесите в дигитална среда.
– Ще зададе 10 въпроса на които отговорите са съществено подобрение в процеса на продаване
– Ще бъдат дискутирани реални бизнес казуси с хората в залата и Георги ще им помогне за преминат отвъд моментните ограничения!

Георги Христулев е автор на практическия наръчник „От любов към продажбите“ и създател на тренинга ВИРТУОЗ В ПРОДАЖБИТЕ.
Той е Sales Coach, NLP мастер практик, медиатор. Управител на дигитална агенция Web Direct, съдружник в счетоводна компания QBS, управител на „Агенция за право и финанси“ ООД. Член и Директор-консултант по развитие на дружества на BNI.

Книгата „От любов към продажбите“ ще може да бъде закупена на място.

Само за последните четири години в периода 2014 – 2018 г. повече от 4 000 човека от почти 1 200 фирми посещават обученията, които води и организира.

Предпочитан експерт в областта на онлайн маркетинга, продажбите и обучителния дизайн. Има издателска дейност и често е канен за лектор в семинари и конференции. С редица участия в множество медийни експертни изяви, както за популярни български новинарски и професионални уеб сайтове така и в телевизионни предавания.

Обучението му „Виртуоз в продажбите“ е наградено за тренинг на годината, а Георги е отличен от B2B Медия в категорията Excellence in Coaching.

ДАТА: 05.03.2019
ЧАС: 19:30
МЯСТО: Networking Sofia: Premium Coworking Spaces
ВХОД: СВОБОДЕН (задължителна регистрация като се отбележиш „going“)