Nestlé CV работилница на „Национални дни на кариерата 2018“

Приключило

13 - 14 мар. 2018

София

Nestlé CV работилница на „Национални дни на кариерата 2018“

Дата:

13 - 14 мар. 2018, вторник - сряда

Час:

10:00 - 18:30

Достъп:

Свържете се с организаторите

Място:

Хотел Маринела, София

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Nestlé

За събитието

Очакваме ви на 13 и 14 март на поредно издание “Национални дни на кариерата 2018 – Добра Кариера, Добър Живот“, организирано от JobTiger. През последните години сред основните цели на Nestlé България е да развива специални програми за професионално обучение и развитие, както и стажантска програма, насочени към младите хора. Именно затова компанията е горд генерален спонсор на най-големия кариерен форум у нас за 15-та поредна година.

И тази година Nestlé България ще ви предостави възможност да научите повече подробности за това как да оформите коректно своето CV при кандидатстване за работа. Очакваме ви на нашата CV работилница, вдъхновена от енергията на LION®, където ще разберете какво точно трябва да съдържа вашата автобиография, за да изглежда професионално, какво е препоръчително да се спомене на интервю за работа и какво – не, както и още много полезна информация, която да приложите на практика.

В къта на NESCAFÉ® 3in1 – Connect Cafe ще можете да се срещнете лично с някои от утвърдените професионалисти на Nestlé България, да им зададете своите въпроси и да си поговорите за компанията и възможностите за реализация в нея.

Заповядайте и на щанда ни в зала Sofia Grand, където ще можете да зададете своите въпроси на професионалистите от Човешки ресурси и да чуете техните съвети и напътствия, както и да разберете повече за Nestlé България.