Национална конференция MedicRON Rheumatology & Oncology & Neurology Conference 2018

Приключило

6 - 9 Дек. 2018

Пловдив

Национална конференция MedicRON Rheumatology & Oncology & Neurology Conference 2018

Дата:

6 - 9 Дек. 2018, четвъртък - неделя

Час:

09:00

Достъп:

Такса участие

Място:

Гранд хотел „Пловдив“, Пловдив

За контакти:

E-Mail

Организатори:

CIC

За събитието

Уважаеми колеги,

За нас е огромна чест и удоволствие да Ви поканим на предстоящата конференция MedicRON Rheumatology & Oncology & Neurology Conference , която ще се проведе в периода 6-9 декември 2018 г., в Гранд Хотел Пловдив, гр. Пловдив.

Конференцията обединява усилията на специалисти в областите Ревматология, Онкология и Неврология от цялата страна, които за четвърта поредна година ще имат възможността да споделят ценен опит, идеи и иновационни практики в медицината.

Днес ние вярваме, че предстоящата MedicRON Rheumatology & Oncology & Neurology Conference ще се превърне в незаменимо поле за обмяна на контакти и сме убедени, че ще даде сигурен напредък в различни насоки в медицината, благодарение на високото си научно ниво.

MedicRON Rheumatology & Oncology & Neurology Conference има за цел повишаване степента на квалификация на всички участници, като основната идея е да обединим усилия за разпространяване на повече информация и подобряване на практиката ни в бъдеще.

Ще Ви очакваме в град Пловдив, за да станем заедно част от предстоящата конференция, превърнала се в значимо, ежегодно и научно събитие.

С уважение,

Акад. Ив. Миланов
Проф. Г. Куртева
Проф. Р. Рашков