Национален конкурс „Най-добър работодател на България“

Приключило

10 септември 2019

София

Национален конкурс „Най-добър работодател на България“

Дата:

10 септември 2019, вторник

Час:

09:30 - 10:30

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Арена Армеец София, София

Връзки:

Фейсбук

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Career Show

За събитието

Най-добрите работодатели на България ще бъдат отличени в 20 категории на #CareerShowAwards2019 на специална церемония по време на най-мащабното кариерно експо Career Show 2019! 🏆

Време е да извадим добрите примери на яве и да покажем, че в България има възможности за кариера и бизнес. С наградите целим не само да покажем успешните кампании на работодателите в различни области, но и да поощрим онези, които стоят зад тях – които са умували, търсили, проучвали и най-вече работили тези кампании да се осъществят. 💥

Престижни, прозрачни и актуални! Такива са и 20-те категории, разделени в 3 групи:
✔ Най-добър работодател – тук са включени 7 категории за работодатели в различни сфери IT, Банкиране, FMCG, Outsourcing и др.
✔ Ангажираност & иновации – група, представяна от 10 категории, поощряващи грижата за служителите като допълнителни придобивки, тиймбилдинги, обучителни програми, офис пространство и др.
✔ Здраве & екология – няма как без грижа за околната среда! В тази група имаме 4 категории, изцяло насочени към грижата за здравето и природата – с практики, с офис, и с програми.

Вашата фирма усърдно работи в някоя/някои от тези насоки? Какво чакате?! Не пазете добрите примери за себе си! Те трябва да се споделят, показват, награждават, за да бъдат пример за гордост и подражание.

Жури от експерти и професионалисти с дългогодишен опит – журналисти, ръководители на сдружения, инфлуенсъри и лидери от различни браншове, ще оценява кандидатурите прозрачно и обективно. Категорията „Работодател на публиката“ ще бъде оставена в ръцете на верните фенове, които да изберат победител.

Изберете вашите категории и се включете до 13 юни! https://careershow.bg/awards