MySuccess.bg 2018 – Аз и Бизнесът 4.0!

Приключило

22 февруари 2018

София

MySuccess.bg 2018 – Аз и Бизнесът 4.0!

Дата:

22 февруари 2018, четвъртък

Час:

09:00 - 16:30

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Списание Enterprise

За събитието

MySuccess.bg 2018 – Аз и БИЗНЕСЪТ! е национален проект, който ще бъде естественото продължение на проведените 7 форума, организирани от нашата медия списание ENTERPRISE.

През изминалите години събитието събра над 300 участника и бе отразено в повече от 20 медии.

За форума през 2018 г. планираме участие на студенти от всички курсове – бакалаври и магистри.  Както и през предходните години няма да има ограничение за университетите и ще могат да участват студенти от цялата страна.

Чрез споделянето на опит, практически примери и съвети от млади мениджъри, които вече са постигнали успешно развитие в големи и средни корпорации, ще покажем на участниците, че възможности за професионално развитие.

През 2018 г. Отново ще имаме специализираните workshops, които се провеждат през 2-рата част на форума, ще предложим на участниците и на компаниите-партньори възможността в рамките на целия ден да се срещат и разговарят за стажантските им програми и активности. За тази цел ще има изложени специализирани щандове на тези компании.

Всеки студент, записал се и в практическата част, ще има възможност да покаже в реална бизнес среда пред ментори от няколко компании своите качества и възможности и да стане част от екипа на някоя от тези компании.