Мотивационен семинар „Играта на професионалното прегаряне & баланс личен живот – работа“ (Burnout Gamble & Work-Life Balance)

Приключило

12 септември 2017

София

Мотивационен семинар „Играта на професионалното прегаряне & баланс личен живот – работа“ (Burnout Gamble & Work-Life Balance)

Дата:

12 септември 2017, вторник

Час:

09:30 - 16:30

Достъп:

Входен билет

Място:

кино Арена Младост, София

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Creative Development Solutions

За събитието

На 12.09.2017 г., вторник, от 09:30 до 16:30 ч. в кино Арена Младост в София ще се проведе мотивационен семинар „Играта на професионалното прегаряне & баланс личен живот – работа“ (Burnout Gamble & Work-Life Balance). Събитието е посветено на необходимостта от въвеждането на програми за превенция на синдрома на професионалното прегаряне (Бърнаут синдром), като по този начин се намалят загубите за компаниите.

Събитието е част от кампания, която има за цел да запознае и провокира работодатели, мениджъри и професионалисти към корпоративно отговорно поведение, които да увеличат бизнес ефективността им чрез превантивни практики за увеличаване на мотивацията, удовлетвореността, предпазване от професионално прегаряне и постигане на ефективност чрез по-равностоен баланс между работата и личния живот.

Кампанията е насочена към последиците, причинени от загуба на този баланс, които пряко влияят са много по-дълбоки, дълготрайни и струват на компаниите много ресурси. Бърнаут влияе негативно не само на здравословното, но и на емоционалното състояние, ефективността и удовлетвореността от работата.

Специален гост-лектор на мотивационното събитие ще е световно известният Хамза Кан. Той е специалист по стратегически маркетинг, предприемач, мотивационен спийкър и една от най-интересните и мотивиращи личности, които говорят по темата за Бърнаут и който е отличен с много награди за дейността си.

Burnout Gamble & Work-Life Balance е част от серия международни събития в нашия регион, посветени на интегрирането на програми за превенция на бърнаут и подобряването на работната среда за по-добър баланс между работата и личния живот.

Събитието е насочено към служители и мениджъри, за които е важно да бъдат ефективни, но и здрави, уравновесени и щастливи докато работят.Всички участници в „Burnout Gamble & Work-Life Balance“ ще получат практически съвети за това как да не повеждат играта на състоянието на прегаряне, в която често сме губещи – като служители, като мениджъри, като компании или просто като хора.

Спийкър е Хамза Кан – един от най-интересните и мотивиращи спийкъри, които сме чували да говорят по темата за бърнаут. Той е награждаван с много награди, специалист по стратегически маркетинг, предприемач и мотивационен спийкър.