#MidWeekPRmeetUp „Ново начало: кризи, възможности и представяне на нова платформа“

Приключило

29 август 2018

София

#MidWeekPRmeetUp „Ново начало: кризи, възможности и представяне на нова платформа“

Дата:

29 август 2018, сряда

Час:

19:00 - 23:00

Достъп:

Свободен

Място:

TheSite, София

За контакти:

E-Mail

Организатори:

SiteMedia Bulgaria

За събитието

Започваме новия сезон с поредното ни #MidWeekPRmeetUp събитие. То е посветено отново на кризисните комуникации. Последните седмици има прекалено много пример за добри и лоши практики. Ще поговорим как би трябвало да се комуникира в съвременната парадигма, какво искат новите по-взискателни аудитории, как може организациите да отговорят на тези нови реалности, какви са заплахите и възможностите.

Ще представим новата ни платформа – Център за анализ и кризисни комуникации. Предстоят интересни времена, трябват нови решения и подходи. Както и добре подготвени ПР-професионалисти и топ-мениджъри. Често тези въпроси касаят не само отделните специалисти, но и по-широки общности. Ще поговорим как да се подготвяме за бъдещите предизвикателства.

Форматът е стандартен – презентация на основните теми, Q&A, широка дискусия, бири и други напитки, селфита с котка. Да изпратим лятото и да посрещнем активния сезон професионално. :)

Спийкъри на събитието ще бъдат:

1. доц. д-р Александър Христов, управляващ партньор, Paragraph42;
2. Даниел Киряков, комуникационен мениджър, Американска търговска камара в България (www.amcham.bg);
3. Любомир Аламанов, управляващ партньор, SiteMedia Bulgaria.

Събитието е предназначено за студенти по ПР, журналистика или друга форма на обществени комуникации; специалисти по ПР; журналисти, институционални ПР-специалисти, експерти, работещи в агенции или големи и малки компании, които искат да поговорим за добри практики; както и приятели на комуникацията.

Заповядайте! Очакваме ви на 29.август, в 19:00ч. в TheSite! :)