Международна Бюти Бизнес Конференция #2

Приключило

26 - 29 окт. 2018

Банско

Международна Бюти Бизнес Конференция #2

Дата:

26 - 29 окт. 2018, петък - понеделник

Час:

14:00

Достъп:

Такса участие

Място:

Kempinski Hotel Grand Arena Bansko, Банско, ул. Пирин 96

За контакти:

E-Mail

За събитието

Венус Концепт Централна и Източна Европа има честта да Ви покани на втората Международна Бюти Бизнес Конференция, която ще се проведе през месец октомври в зимната ни столица Банско.

Ние спазваме обещаното и отново се стремим да Ви направим част от най-актуалните тенденции в областта на естетичния сектор, както и иновациите в мениджмънта и маркетинга на Вашия бизнес.

Ето само част от лекторите, които ще прекосят континенти, за да бъдат Ваши и наши гости:

– Domenic Serafino, Канада, CEO Venus Concept
Тема: „Историята зад моя успех – как да трансформираме малкия бизнес в пазарен лидер“
Основател, председател на борда на директорите и изпълнителен директор на Venus Concept. Преди да основе Venus Concept, Доменик има над 20-годишен опит в сферата на медицинската апаратура – над 6 години е бил партньор и президент на най-голямата канадска компания за дистрибуция на лазерни продукти Sigmacon Group, а през 2001 г. се присъединява към Syneron като президент за Северна Америка. По време на мандата на Доменик в Syneron пазарната капитализация на компанията нараства от 0 до 1,3 милиарда долара за по-малко от 5 г. В момента Доменик оглавява Venus Concept – една от най-бързо развиващите се компании за естетична апаратура в света.

– Melissa Kang, Канада, Вицепрезидент Глобален Маркетинг Venus Concept
Тема: “Управление на естетичния бизнес“
Мелиса Канг има над 25-годишен опит в сферата на маркетинга, продажбите и бизнес развитието. Тя е управлявала както собствен бизнес, така и световни марки като BOTOX Cosmetic®. Притежава бакалавърска степен по химия от Western University Canada, магистърска степен от Queens University, както и мениджмънт сертификати CPA и CMA.

– Д-р Ofir Artzi, Израел
Тема: „Заличаване на белези и постоперативни белези“
Д-р Офир Артци е международно признат експерт в областта на лазерите и естетичната дерматология. Той придобива уникална експертиза в едни от водещите лазерни клиники в САЩ и Европа, съсредоточавайки се върху превенцията и ремоделирането на белези. Понастоящем д-р Артци ръководи Центъра по естетична дерматология към Tel Aviv Medical center, едно от най-реномираните изследователски дерматологични звена в света.

– Paolo Ruggeri, Италия
Тема: „Техники за продажби в естетичния център“
Паоло Руджери е един от основателите и партньор в Mind Consulting Италия, най-голямата италианска консултантска фирма за малки и средни предприятия. Той е експерт по лидерство, управление на хора и обучение на персонал. Автор на няколко книги по темата и е водил редица обучения и презентации в Европа и САЩ. Руджери е от типа лидери, които правят това, за което говорят. Десетки хиляди хора по света са вдъхновени от речите му и хиляди бизнеси са се възползвали от ефективните инструменти и концепции, които той е развил за техния растеж.