Международен бизнес форум за недвижими имоти „Русия за инвеститори – Инвеститори за Русия“

Приключило

20 - 22 юни 2017

София

Международен бизнес форум за недвижими имоти  „Русия за инвеститори – Инвеститори за Русия“

Дата:

20 - 22 юни 2017, вторник - четвъртък

Час:

10:00 - 18:00

Достъп:

Свържете се с организаторите

Място:

Представителство Търговско Промишлена Палата на Русия в България, София, ул. "Никола Мирчев" 35

За контакти:

E-Mail

За събитието

Организатор на МБФНИ е Световната федерация на професионалистите на недвижими имоти (FIABCI) и Международния търговски център в Москва. С подкрепата на Правителството на Москва, Министерството на строителството на Русия, Централната банка на Русия, Москвската Търговско Промишелна Палата и редица други министерства и ведомства.

По своята структура МБФНИ наподобява на най-голямата и представителна изложба за инвестиции в недвижими имоти в Европа – MIPIM. За да се направи програмата на МБФНИ максимално полезна и интересна, над нея работят и ще провеждат свои мероприятия в рамките на форума най-реномираните организации и фирми, министерства и специализирани структури. В рамките на Форума на една площадка планират да се срещнат повече от 1000 професионалисти от различни сектори на недвижимите имоти и строителството, като в 3-дневната обмяна на опит ще се организират нови сътрудничества и сключване на сделки.

Международният елемент на МБФНИ 2017 ще бъдат най-големите инвеститори, предприемачи и експерти в областта на недвижимите имоти от повече от 20 страни в света.

В рамките на Събитието ще се проведе изложба и консултационна зона, която предлага да се постави изложбен щанд