Мастърклас „Бизнес продажби“

Приключило

29 юни 2018

София

Мастърклас „Бизнес продажби“

Дата:

29 юни 2018, петък

Час:

10:00

Достъп:

Такса участие

Място:

ул. Гурко 62А, ет. 2, София

За контакти:

E-Mail

За събитието

ЗАЩО НЯМАТЕ ДОСТАТЪЧНО РАБОТА?

ТОП фирмите се радват на много продажби, защото имат изградени последователни процеси и практики, които насочват търговците им към конкретни ефективни действия и ги превръщат в машини за пари.

На този мастърклас още до обяд ще формирате необходимия инструментариум за организиране на първоначални срещи с потенциални партньори. Ще си разработите и индивидуална стратегия за работещо търговско представяне, което превръща голяма част от желаните клиенти в действителни, а останалите се връщат при вас след съвсем кратко време.

По време на практическите занимания следобед ще тренирате множество стратегии за водене на професионални търговски преговори с гарантиран за вас положителен резултат. Ще започнете бързо да преодолявате опитите да бъдете манипулирани за ненужни отстъпки от цената. Ще отстоявате на откровени заплахи, ще променяте с лекота условията и ще сключвате сделки с максимална изгода.

В края на деня ще разполагате с готов план, как до 6 седмици да намерите десетки качествени бизнес клиенти.

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩ ТОЗИ МАСТЪРКЛАС?

СОБСТВЕНИЦИ НА БИЗНЕСИ

Всеки бизнес собственик трябва да вижда с лекота голямата картина. Този мастърклас е специално разработен, за да фокусира бизнес притежателя към слабостите и плюсовете на организацията, която ръководи. Да подреди най-важните елементи за успешен продажбен процес и да вдигне оборота чрез стратегически продажби.

ТЪРГОВСКИ СЛУЖИТЕЛИ

Този мастърклас обръща специално внимание на търговското и маркетинговото представяне, с което да изпъквате пред конкурентите и да продавате повече. Той усъвършенства уменията на търговския екип. Така продажбите започват прогресивно да се увеличават без излишни промоции и отстъпки от цената.

МАРКЕТИНГ СПЕЦИАЛИСТИ

Разработването на дигитална и физическа реклама неизменно води до продажби. Ниска цена на маркетинга се постига само с верните послания към верните клиенти. Този мастърклас се фокусира върху формиране на идеалните аудитории от потенциални клиенти, които носят незабавен резултат върху продажбите с минимални средства за реклама.

ВИСШ ТЪРГОВСКИ МЕНИДЖМЪНТ

Изкуството да водиш преговори с трудни клиенти води до по-големи продажби. Най-ефективните клиенти винаги са трудни, защото знаят цената си. Този мастърклас ще ви запознае с всички важни стратегии за водене на преговори с трудни преговарящи. Ще овладеете техниките за стратегическо надмощие, което носи пари.