Marketing Cafè

Дата:

26 септември 2017, вторник

Час:

09:30 - 11:30

Достъп:

Входен билет

Място:

Лаванда, София, ул. Цар Шишман 12

За контакти:

Радостина Христова, 0885876040, E-Mail

Организатори:

Etarget

За събитието

marketing-cafe-logo-strings

Етаргет България, Dir.bg и The Business Institute ви канят на първото Marketing Cafè за 2017 г.

Темата на събитието е

Best Practices in Video Advertising.

TV Synchronization of Online Advertising,

защото опитът ни показва, че точно сега е моментът да се влагат усилия и средства във видео рекламата. Ако и вашата компания е насочила маркетинг поглед в тази посока и имате нужда от вдъхновение и допълнителни знания за най-добрите практики при видео рекламата, нашата покана е точно за вас.

Другата тема, която ще поставим, е синхронизиране на телевизионна и онлайн реклама. Една до скоро невъзможна тема по нашите ширини. Вероятно сте се чудили как големите брандове го правят и бихте искали и вие да приложите този похват, то МАРКЕТИНГ КАФЕ е събитието, което да отбележите в календара си.

За кого е:

Събитието е конструирано, така че всички компании, които правят видео за онлайн или телевизионни нужди да се възползват максимално от него. Ще отделим специално време и внимание и на тези, които тепърва ще навлизат във видео маркетинга и ще покажем най-добрите практики във видео рекламата. Комуникатори, маркетинг и бранд мениджъри, рекламисти и собственици на по-малки фирми, това Marketing Cafè е за вас.

Какво да очаквате:

Започваме в 09.30 с изискана закуска и презентация по двете теми. Продължваме с неформална дискусия и отговори на вашите въпроси по презентацията или предварително подготвени. Любимата ни част от събитието е запознанството, размяната на визитки и свободните разговори между колеги в приятната атмосфера на Лаванда. Приключваме с подаръци изненади за най-активните от вас към 11.30 часа.

Лекторът:

Христо Николински е управител на Етаргет България от 2011 г. Под негово ръководство, Етаргет се налага като една от водещите платформи за онлайн реклама в България. От месец юни 2017 г. е и член на борда на IAB. Преди работата си в Етаргет има управленски опит в сферата на недвижимите имоти и автомобилната индустрия.

И последно:

Подгответе се за контакти и знания, които ще продължите да използвате много след нашата среща.

Лаванда е уютно и шикозно заведение в центъра на София, където ще се съберем да закусим заедно и да обсъдим най-новото от света на видео маркетинга.

Публикувано на 13 септември