Майсторски клас за дигитален маркетинг

Приключило

23 март 2019

София

Майсторски клас за дигитален маркетинг

Дата:

23 март 2019, събота

Час:

10:00

Достъп:

Такса участие

Място:

Културен център G8 , София, Улица Уилям Гладстон 8

За контакти:

E-Mail

Организатори:

IAB Bulgaria

За събитието

Майсторският Клас по дигитален маркетинг на IAB България e едно от най-добрите обучения по темата в България, тъй като не само дава базови практически знания и покрива всички аспекти на дигиталния маркетинг, но информацията идва от най-добрите специалисти от реалния бизнес. Курсът е идеален за всеки, който иска да се занимава с онлайн кампании, да знае как да определи най-правилния подход и канал спрямо целите си и да разчете правилно резултатите.

Всеки от преподавателите е безспорен лидер в областта си и дава конкретни съвети и насоки за ежедневната работа с онлайн маркетинг инструментите. Тези съвети не са само теорeтични, но и съобразени с големия опит на преподавателите в дигиталната индустрия с България. Лекторите показват и примери от световната практика, като им правят анализ и обясняват защо биха/не биха били успешни в родните условия.
Всичко за обучението можете да видите тук: https://iabbg.net/obuchenia/digital-masterclass/

✢ ТЕМИ ✢

Темите, които са засегнати в курса, са: основни понятия, видове онлайн реклама, стратегии за дигитално маркетиране, развиване на онлайн услуги, социални медии, работа с търсачки и маркетинг за търсачки (SEO&SEM), програматик реклама, онлайн видео маркетинг, работа с данни и разчитането им, криейтив за онлайн, основи на електронната търговия, начини за таргетиране, брандирано съдържание, маркетинг чрез съдържание, рекламни мрежи, мобилна реклама, имейл маркетинг и др.

✢ ЛЕКТОРИ ✢

Сред лекторите на есенното издание ще бъдат представители от: NETinfo, Digital Connection, BTV Медия Груп, Investor, Дневник, Dentsu Aegis Network, Interactive Share, OLX, proof., xplora.bg, Crimtan, Netpeak, Advertise.bg, EasyAds, Httpool, ABC Design & Communication и други.

::-::-::-::-::-::-::-::-::-::

✢ Съботно-неделен курс – общо 4 уикенда
✢ Начало: 23-ти март | Край: 14-ти април
✢ Сертификат

Ценатa на обучението е 400 лв. (с ДДС).
Всички членове на IAB Bulgaria ползват 50% намаление.

Заявете своето участие на office@iabbg.net най-късно до 15-ти март!

::-::-::-::-::

Повече информация можете да намерите на https://iabbg.net/obuchenia/digital-masterclass/

Организатор на обучението е IAB Bulgaria.
Визуална идентичност пролет 2019 Dentsu Aegis Network Bulgaria