Лекция-разговор „Насърчаване на женското предприемачество“

Приключило

10 декември 2017

София

Лекция-разговор „Насърчаване на женското предприемачество“

Дата:

10 декември 2017, неделя

Час:

15:00 - 17:00

Достъп:

Входен билет

Място:

Къщата на София, София, ул. Миджур 12

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Къщата на София

За събитието

Скъпи приятели, поради големия интерес към темата и многото желаещи, които не можаха да се включат предишния път, обявяваме още една дата: 10.12.2017 от 15 ч.

За последните няколко години стотици клиенти ме питаха „Как да намеря начален капитал да стартирам бизнес? Трябват ми пари за офис, компютри, уебсайт, машини за работа, и не на последно място за квалифициран екип. Къде да ги намеря?“

Ако и вие се питате същотото, вече има отговор за вас! След броени дни новосъздадени фирми и такива, създадени през последните две години ще могат да кандидатстват за финансиране на 90% от разходите! Кандидатите за предприемачи ще могат да опишат своите нужди и желания за развитие на бизнеса си и да поискат суми в размер до 200 000 евро за период от 18 месеца.

Ако желаете да започнете бизнес, ако имате образование и опит, но досега сте работили за някой друг, ако искате да си създадете работно място по ваш вкус, да избирате сами работното си време и да изграждате своя клиентска мрежа, заповядайте на тази лекция-разговор с мен Таня Илиева.

Жени кандидат-предприемачи ще получават финансиране с приоритет, затова моят призив е предимно към тях!

Ще ви очаквам!
Таня Илиева

Вход: 25 лв.