Leader Talks с Владислав Симов и гост-водещ Александър Дурчев

Приключило

16 ноември 2017

София

Leader Talks с Владислав Симов и гост-водещ Александър Дурчев

Дата:

16 ноември 2017, четвъртък

Час:

19:00 - 21:00

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Carrusel Club, София, ул. Георги С. Раковски 108

За контакти:

E-Mail

За събитието

Здравейте, приятели!

С голяма радост ви каним на ноемврийското издание на Leader Talks! Специален гост на събитието ще бъде Владислав Симов, с гост-водещ Александър Дурчев!

Запознайте се с нашите гости:

Владислав Симов

Владислав Симов е роден и израснал в малък град близо до София, напуска университета, за да създаде първия си бизнес. В началото на двадесетте си години става член на Ротаракт и по-късно на Ротари клуб „Софийски Балкан“, където е заемал длъжността клубен президент. На 23 години той става най-младият председател на общински съвет в България. Сега той управлява Domestina – една от най-бързо развиващите се стартиращи компании, която революционизира начина, по който хората могат да използват помощ за домакинските си задължения.

Александър Дурчев

Александър Дурчев има над 16 години мениджърски опит. Той е основател и изпълнителен директор на една от най-големите български комуникационни агенции в България – All Channels Communication. Преподава в American University in Bulgaria – AUBG и в Sofia University, където е и докторант. Лектор е на редица български и международни форуми. Притежава магистърска степен „Бизнес администрация“ от Американския университет в България, „Връзки с обществеността“ от Софийски университет „Св. Климент Охридски“ и „Политически мениджмънт и публични политики“ от Нов български университет. В момента е и докторант в Софийския университет.

Александър създава All Channels Communication Group през 2001 г. като PR агенция (от 2006 г. асоцииран член на FleishmanHillard). Бурното развитие на компанията му довежда до създаването на още 3 нови агенции през 2009 г.: All Channels | Advertising, All Channels | Activation и All Channels | Interaction. Днес ACCG е най-голямата независима комуникациоона група на българския пазар.

Направете вашите безплатни, но задължителни регистрации сега – https://www.eventbrite.com/e/leader-talks–tickets-39554737284