Leader Talks с Велизар Величков и гост-водещ Туньо Зафер

Дата:

13 юни 2019, четвъртък

Час:

19:00 - 21:00

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Carrusel Club, София, "Georgi S. Rakovski" 108

Връзки:

Фейсбук

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Leader Talks, Carrusel Club

За събитието

Здравейте, приятели!

Изключително щастливи сме да ви поканим на юнското събитие на Leader Talks с Велизар Величков и гост-водещ Туньо Зафер!

Малко повече за нашите гости:

ВЕЛИЗАР ВЕЛИЧКОВ

Велизар Величков (Визо) се занимава с Интернет от далечната 2002-ра година, когато е само на 15 години. През 2010-та година завършва НАТФИЗ, но актьорската му кариера го отвежда не толкова на театралната сцена, колкото на „сцената“ на предприемачеството.

Участва в основаването и развитието на един от най-големите сайтове за електронна търговия у нас – Grabo.bg с повече от 30 милиона лева годишен turnover. Следват редица проекти под шапката на Grabo – Trendo.bg, Opoznai.bg, Nastani.bg и др.

През 2015-та година се включва в 1ForFit – компания която в момента продава дигитални услуви в сферата на здравословното хранене в над 180 държави. Месечния маркетингов бюджет на 1ForFit e над 2 милиона долара.

От 2019-та година Визо е и част от вече дигиталната платформа на Господари на Ефира – Gospodari.com.

По образование – актьор, по професия – предприемач, а по призвание – пътешественик, елате на Leader Talks на 13.06 да чуем историята на Визо!

ТУНЬО ЗАФЕР

Туньо Зафер е изпълнителният директор на pCloud – компания, която разработва и предлага платформа за съхранение на данни в облака. pCloud е в топ 5 на cloud услугите в света, с близо 10 милиона потребители.

Туньо и Визо са пропътували десетки хиляди километри заедно, посетили са няколко континента и десетки държави, като също са си партнирали по няколко проекта.

Туньо Зафер има богат мениджърски и маркетингов опит от 15 години в сферата на технологиите. Участвал e в редица успешни бизнес проекти, като MTelekom, Host.bg, Grabo.bg, Mobile Innovations JSC и други. В почти всичките си проекти Туньо е участвал от самото начало, от етапите на концептуално и идейно ниво. С усърдна и непрестанна работа, преминава през процесите на изграждане на цялостен продукт. Като лидер и мениджър на компанията, Туньо определя плановете на pCloud като много по-амбициозни и слага акцент върху иновациите в области като сигурност и ефективност на разходите за крайните потребители.

В екипа си Туньо насърчава напредничавото мислене, което е изключително важно за въздействие върху бързо развиващия се IT пазар – както за отделния потребител, така и за бизнеса.

Очакваме ви!

[Направете вашата безплатна, но задължителна регистрация тук: https://www.eventbrite.com/e/leader-talks–tickets-62770070972 ]