Курс „Най-демотивиращият курс за безперспективни хора“

Приключило

11 февруари 2019

София

Курс „Най-демотивиращият курс за безперспективни хора“

Дата:

11 февруари 2019, понеделник

Час:

19:00 - 22:00

Достъп:

Входен билет

Място:

MG Academy, София, Ekzarh Yosif 86, 1000

Връзки:

Фейсбук

За контакти:

E-Mail

Организатори:

MG Academy

За събитието

Не сте прочели грешно.
„Мениджмънт и Лидерство“ в MG Academy е най-демотивиращият курс за всички, които търкат билети от лотарията, искат да забогатеят за един ден или искат да станат принцове и принцеси без капка усилие. Ако сте човек, който не иска да се развива, предпочита комфорта на неблагодарна корпоративна/държавна работа от понеделник до петък с неадекватен шеф, то този курс не е за вас. При нас няма да намерите утеха базирана на извинения, че някой друг ни е виновен.

Още по-лошо е, че на този курс няма да ви оставим във вашата зона на комфорт, а точно обратно. Ще ви покажем какви неограничени възможности имате за развитие и как да сте успешни. Ще говорим за успех и какъв е единственият път към него – трудния път на личностното развитие. Ще ви учим да не избягвате конфликтите и страховете си и ще ви караме да правите немислимото – да се изправяте срещу тях и да ги решавате и преодолявате. Не на последно място ще ви накараме да се промените – нещо което е много трудно, но не е невъзможно, ако имате смелост да опитате и ако искате да подобрите себе си.
Този курс се предлага само в присъствена форма, защото искаме да е демотивиращ за всички, които ходят на курсове за престиж, а не за знания.

За повече информация: http://mgacademy.bg/services/management-and-leadership/