Курс „Ms Excel за напреднали“

Приключило

12 януари 2019

София

Курс „Ms Excel за напреднали“

Дата:

12 януари 2019, събота

Час:

10:00 - 12:30

Достъп:

Такса участие

Място:

Devise Expert, София, бул. Княз Ал. Дондуков 43

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Devise Expert

За събитието

MS Excel EXPERT е пакет от специализирани курсове за MS Excel, представящи изключителните възможности на програмата за анализ на данни и отчети, работа със сложни формули и функции. Чрез възможността за свързване на данни от различни таблици и файлове, прилагане на функции, извеждане на междинни суми, сортиране и филтриране по множество критерии, прогнозиране и преглед на оптимални решения, програмата е изключителен помощник на широк кръг специалисти.

 

Обучението е в малка група с индивидуално внимание към напредъка на всеки курсист. Индивидуален коментар на задачите за самостоятелна работа.

Разглеждане теми:
1/ Формули и функции
Работа с логически функции, извличане и сравнение на данни, функции за дата и време, статистически функции, финансови функции
2/ Анализ на данни и Pivot таблици
Работа със списъци, подреждане и извличане на данни, изследване на операциите и анализ на данни, планиране и прогнозиране на дейности, работа с именовани области и защита на документи, динамични списъци и диаграми (Pivot Table, Pivot Chart.

Какво получавате при записване:
– Участие в обучението;
– Видео записи на занятията, които можете да преглеждате отново и отново;
– Отговори от експерт на въпросите, с които всеки се бори при работата с програмата;
– Съвети и препоръки как да подобрите метода си на работа, така че да работите по-бързо и да осъществявате идеите си по-лесно.