Курс „Microsoft Software Development Fundamentals“

Приключило

4 юли - 26 сеп. 2017

София

Курс „Microsoft Software Development Fundamentals“

Дата:

4 юли - 26 сеп. 2017, вторник - вторник

Час:

18:00

Достъп:

Такса участие

За контакти:

E-Mail

Организатори:

SoftUni

За събитието

Целта на сертификационния курс по основи на софтуерната разработка е да подготви участниците в него за първата стъпка от своята професионална сертификация за .NET софтуерни разработчици – официалният изпит на Microsoft „Software Development Fundamentals (98-361)“, който представлява началното ниво на сертификация по програмата „Microsoft Technology Associate (MTA)“ за софтуерни инженери. Изпитът 98-361 проверява базови умения за разработка на софтуер с езика C#, средата Visual Studio и платформата Microsoft .NET: писане на програмен код, обектно-ориентирано програмиране, базови концепции на софтуерната разработка, познания по бази данни, основи на уеб разработката и познания по десктоп приложения.

Всички участници в курса получават ваучер за безплатно явяване на сертификационния изпит 98-361 в центъра за сертификация Certiport (в Стопанския факултет на СУ в София).

Обучението дава солидна подготовка от знания и тренировки върху примерни тестови въпроси върху целия учебен материал за изпита 98-361. В края на обучението участниците полагат официалния Microsoft сертификационен изпит 98-361 в отозориран тестинг център (Certiport) и при придобиват сертификат „Microsoft Technology Associate – Software Development Fundamentals“ от Microsoft, Redmond (при успешно взимане на изпита).