Конференция „Стъпки към отговорен туризъм“

Приключило

5 юни 2018

София

Конференция „Стъпки към отговорен туризъм“

Дата:

5 юни 2018, вторник

Час:

10:00 - 15:00

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Гьоте Институт, София, ул. Будапеща № 1

За контакти:

E-Mail

За събитието

Конференция „Стъпки към отговорен туризъм“ ще се проведе на 5 юни в Гьоте Институт/ Goethe-Institut Bulgarien на ул. Будапеща № 1. Събитието има за цел да събере на едно място професионалисти в сферата на туризма и опазването на околната среда, добри примери на бизнеси развиващи отговорен туризъм, заинтересовани страни, които имат желание да се развиват в посока отговорен туризъм и всички интересуващи се от темата.

Ще имате възможност да участвате в една конференция насочена към публиката и обмена на добри практики. Освен лекционна част, в рамките на събитието ще има и дискусии и неформални срещи по теми свързани с отговорния туризъм. Всички заедно ще обсъждаме как да сме по-отговорни и какви са позитивите за нас и средата, в която живеем като ще се вдъхновяваме за бъдещи дейности за едно по-отговорно развитие на туризма в България.

Сред лекторите ще срещнете както добре познати лица, които се занимават с туризъм и опазване на околната среда от 20 – 25 години, така и хора, които по-скоро можете да срещнете на терен като фермери, домакини на зелени къщи, местни водачи и хора, които предлагат допълнителни услуги.