Конференция „Предизвикателства пред стартиращия бизнес“

Приключило

14 ноември 2017

София

Конференция „Предизвикателства пред стартиращия бизнес“

Дата:

14 ноември 2017, вторник

Час:

09:30

Достъп:

Свържете се с организаторите

Място:

Хотел Hilton Sofia, Зала "Мусала 1", София

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Вестник Банкеръ

За събитието

Вестник „Банкеръ“ съвместно с Министерство на икономиката и Българска банка за развитие организира на 14 ноември 2017 година конференция – „Предизвикателства пред стартиращия бизнес“

Основните панели на форума са:

1. “Финансиране на стартиращи компании”
2. “Менторство и развиване на предприемаческата среда”
3. “Интернационализация”

Някой беше казал, че разликата между най-трудолюбивата пчела, която гради и пълни с мед питата по инстинкт и най-лошия архитект, който строи сграда е в това, че човекът има предварително в главата си проекта на бъдещото начинание.

Стартиращият бизнес е едно от най-категоричните потвърждения на тази максима. На творческото начало у човека. Но когато „архитектът“ твори в сфера, непозната за него, той се изправя в много сложна и непредсказуема среда с глобални комуникационни и пазарни измерения.

Затова бъдещият бизнесмен още преди да тръгне по пътя от идеята до растежа и печалбата, застава лице в лице към цял куп въпроси.

Как да усъвършенствам бизнес идеята си?

Как да финансирам своя бизнес старт?

Как да тествам продуктивността на идеята?

Как да създам перфектния екип?

Точно на тези практически въпроси ще потърсят отговор изпълнителната власт, банката, която е призвана да провежда държавната политика в кредитирането на стартиращите бизнеси, менторите от различни банки и неправителствени организации, които са най-близките помощници и оценители на проектите. Ще говорят и хората на науката, които ще очертаят параметрите на интернационализацията и най-светлите примери за стимулиране на прохождащата предприемчивост по света. С неизмерима важност ще бъде и темата за това как да станеш бързо след като си паднал или „Финансиране на рестартиращ бизнес“

Вестник „БАНКЕРЪ“ реши да събере представителите на всички тези вектори на развитието и да ги вкара в координатната система на стартъп успеха като организира конференцията „Предизвикателствата пред стартиращия бизнес“.