Конференция „E-mobility and the Future of Urban Transportation Forum“

Приключило

2 март 2018

София

Конференция „E-mobility and the Future of Urban Transportation Forum“

Дата:

2 март 2018, петък

Час:

09:00

Достъп:

Такса участие

Място:

Sofia Event Center, София

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Капитал

За събитието

Градската мобилност преминава през значителна промяна. Електромобилите, приложенията за споделяне на коли и маршрути, технологиите за автономни превозни средства радикално променят картината на сектора.

Наред с иновациите, виждането на потребителя за мобилността се променя от традиционната собственост към мобилността като услуга и това се отразява по цялата верига на стойността – производителите на коли, предоставящите услуги, градската инфраструктура и градоустройствените политики.

Годишната конференция за нова градска мобилност има за цел да се превърне във водеща платформа в Централна и Източна Европа за нови концепции за мобилност, като бъде не само в крак с динамично променящата се действителност, но и изследва и представя нови стойностни бизнес модели.

Надяваме се, че съчетаването на интригуваща програма с успешни и влиятелни участници и отлична нетуъркинг атмосфера, ще подкрепят развитието на пазара тук и в региона.
Ще поканим водещи имена от индустрията, основатели на компании, инвеститори и професионалисти да споделят опита и познанията си.

Част от темите

– Как изглежда бъдещето на градската мобилност
– Дигитални промени в транспорта и технологични иновации
– Услуги, базирани на електрически/автономни превозни средства
– Как MaaS (Мобилността като услуга), базирана на е-мобилността, ще революционизира и промени градовете
– Каква икономика стои зад новата градска мобилност

Aудитория: 250+ участника, изпълнителни директори, старши мениджъри от автомобилния сектор, IT компании, консултантски компании, представители на бизнеса от различни сектори на икономиката, представители на публичната администрация, НПО.