Конференция „Bulgaria Excel Days 2018“

Приключило

31 окт. - 2 Ное. 2018

София

Конференция „Bulgaria Excel Days 2018“

Дата:

31 окт. - 2 Ное. 2018, сряда - петък

Час:

10:00

Достъп:

Такса участие

Място:

Rainbow Plaza, София, ул. Атанас Дуков 29

За контакти:

E-Mail

Организатори:

ITraining

За събитието

Попитайте ни за СПЕЦИАЛНИ условия за участие на EventsPRO.bg@gmail.com!

Bulgaria Excel Days 2018  ще се проведе на 31-ви октомври, 1-ви и 2-ри ноември, 2018 г.

На 1-ви ноември в залата на Rainbow Plaza, София ще се състои голяма конференция с участието на лектори от чужбина, всички носители на наградата Microsoft MVP за Excel или за Data Platform –  като Кен Пълс (Канада), Оз дю Солей (САЩ), Гаспар Каменшек (Словения), Чарлс Уилямс (Великобритания), Тони де Йонкер (Холандия), Лейла Гарани (Австрия) и изявени български експерти в сферата на Microsoft Excel. Като специален Keynote speaker се очаква представител от Excel екипа на Microsoft в Редмънд, САЩ.

А 31-ви октомври, 2-ри и 3-ти ноември в семинарните зали на хотел Maison, София, ще се проведат 4 Мастъркласа, водени от Кен Пълс, Гаспар Каменшек, Оз дю Солей и Тони Де Йонкер.

Миналата година, на първото издание на Bulgaria Excel Days, взеха участие над 200 представители на бизнеса, повечето от които дадоха високи оценки за качеството на лекциите, полезността на представените теми и за нивото на организацията.

И тази година на конференцията ще бъдат разгледани последните новости и актуални тенденции в Microsoft Excel, PowerBI for Excel и VBA for Excel и приложението им за целите на бизнеса.

Лекторите ще представят и актуални, полезни съвети и „tips and tricks“, които ще улеснят ежедневната работа, свързана с обработка, анализ и визуализация на големи масиви данни, с автоматизирането на бизнес задачите и повишаване на ефективността на бизнес процесите.

Всеки бизнес мениджър или бизнес специалист, независимо в коя сфера на бизнеса, независимо дали се занимава с продажби, маркетинг, финанси, логистика, статистика, анализи, проучване на пазара, социологически изследвания, счетоводство и одит, онлайн или офлайн бизнес, традиционна или интернет реклама, CRM, Project management, B2B или B2C, ще придобие много нови знания и ще получи полезна, важна и релевантна информация от водещи световни експерти в сферата на Microsoft Excel, PowerBI for Excel и VBA for Excel.