Лекция „Как да управляваме успешно своето заведение“

Дата:

18 март 2019, понеделник

Час:

17:00 - 20:30

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

ВИТОША Парк Хотел , зала Витоша, Зала Витоша е в самостоятелна постройка към Парк Хотел Витоша. Около хотела има достатъчно место за паркиране, както и на паркинга на хотела., София, жк Дървеница, ул. Росарио 1

За контакти:

Бетина Генчева, 0876372813, E-Mail

Организатори:

OSM BG partner

За събитието

📢 Безплатна ВЕЧЕРНА ЛЕКЦИЯ С ФЕБИАН ШУЛЦ, ИТАЛИЯ / КАНАДА – Откриване дейността на „OSM управление на Бар и Ресторанти“ в България.

Тема: „УПРАВЛЕНИЕ НА ЗАВЕДЕНИЯ“
Къде се крие истинския успех на заведението ви?

📅 На 18 март 2019г., /понеделник/ в хотел Витоша Парк, София, /зала Витоша/ ще се проведе лекция, посветена на управлението и печалбите на заведения и ресторанти.

Какво ще научите:
➡️ Ключа на успеха за всяко заведение
➡️ Правилата за ефективно управление, мотивация, организация и наемане на екипа
➡️ Как да мотивирате служителите да дадат най-доброто от себе си
➡️ Принципи за натрупване на богатство
➡️ Мултиплициране на бизнеса 2020 – от какво зависи успеха в наши

За кого е събитието:
✅ Собственици на барове, ресторанти и друг вид заведения за хранене и забавление;
✅ Управители на барове, ресторанти и друг вид заведения за хранене и забавление;

🕴️ Гост лектор е Фабиан Шулц, бизнес консулнтант с над 10 години опит в отключване потенциала на човешкия ресурс във фирмата, стратегическо изграждане и промени в бизнеса. Г-н Шулц е Оперативен мениджър на OSM International group, отговарящ за прилагане на уникалната бизнес технология за управление и развитие на Open Source Management в Канада, Португалия, Дубай и Катар.
Каним ви да споделим откриване дейността ни в България с лекция, част от серия вечерни събития на OSM Италия и OSM International group.

Събитието е БЕЗПЛАТНО с покана или предварителна регистрация на https://osmbg.com/osm-bg-bar-restaurant-management , office@osmbg.com или на 0896198919.
Местата са ограничени!

За организаторите:
OSM BG Bar&Restaurant Management (http://osmbg.com) първата специализирана консултантска фирма за работа с барове и ресторанти в България, насочила усилия към подобряване ефективността на заведения, собственици и екипите в тях. Представител и носител на правата за България на OSM Bar & Restaurant, Италия и OSM International Group, ние се облягаме на над 25-годишния опит на консултантска компания OSM в Италия.

При регистрация моля посочвайте от кое заведение сте и каква е Вашата позиция. Благодарим Ви и до скоро!