Работна среща „Как да печелим бизнес клиенти“

Приключило

23 юни 2018

София

Работна среща „Как да печелим бизнес клиенти“

Дата:

23 юни 2018, събота

Час:

10:00 - 12:00

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Малко сугестопедично апартаментче, ет. 2, На ъгъла на ул. Гурко и бул. Васил Левски, над Старбъкс. Входът е от бул. В. Левски, вдясно от заведението., София, ул. Гурко 62 А

За контакти:

Димитър Мандов, 0889229185, E-Mail

Организатори:

Zima Consult

За събитието

Безплатна работна среща, на която ще изготвите необходимия базов инструментариум за перфектна бизнес продажба.

Цел на събитието

Основната цел на тази безплатна работна среща е да подготви предварително участниците на мастърклас „Бизнес продажби“ с необходимия базов инструментариум за перфектна бизнес продажба. По този начин участниците ще имат още по-голяма полза от събитието. Ще се запознаят с водещия и ще разберат дали мастъркласа е за тях.

Не е необходимо да присъствате на мастъркласа, за да получите полза от тази работна среща. Тя подготвя желаещите за реализиране на предварителните контакти с потенциални бизнес клиенти, т.е. ще свърши работа на всички, които (ще) продават стоки или услуги към бизнеса. Това е част от нашата кауза да помогнем на максимален брой предприемачи да продават успешно продуктите си.

По никакъв начин записването за тази безплатна работна среща не Ви обвързва с участие на въпросния мастърклас. Вашите данни по време на записването ще бъдат изтрити незабавно след края на срещата и няма да получавате оферти или друга нежелана информация по имейла.

Какво ще научите?

  • Как да представите ефективно вашите стоки и услуги според най-новите и модерни стратегии за продажба. Какво са ХПП?
  • Как да изградите комуникацията с ваш потенциален бизнес клиент и той да се заинтересова от продуктите ви? Как с минимални средства да рекламирате и да прихващате клиент след клиент?
  • Какво са мотиваторите в продажбите и как да ги ползвате, за да разпалвате клиентите за покупки?
  • Накрая ще формирате черно на бяло готова за ползване индивидуална стратегия за достигане до бизнес клиенти, подходяща точно за вашия случай
    Всички бланки, работни материали и презентацията ще са налични и он-лайн за всички участници след работната среща.