Изложение „Дни на италианското образование“ във Варна

Приключило

15 октомври 2017

Варна

Изложение „Дни на италианското образование“ във Варна

Дата:

15 октомври 2017, неделя

Час:

11:00 - 17:00

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Хотел "Голдън Тюлип", зала "Голдън тюлип", Варна, Бул. "Христо Ботев" 3А, гр. Варна

За контакти:

Антония Божинова, (+359 2) 987 99 58, E-Mail

Организатори:

Скай Лайнс

За събитието

За шеста поредна година изложение „Дни на италианското образование“ кани представители на едни от най-добрите учебни заведения в Италия, за да запознаят българската публика с предимствата на своето обучение. Събитието ще се проведе на 15 октомври в хотел „Голдън тюлип“, Варна.

Специални гости на форума са: Politecnico di Milano –  безспорният лидер в обучението по архитектура и инженерни науки в Европа; Universita Cattolica del Sacro Cuore, завършен от бившия председател на Еврокомисията – Романо Проди; университетът на Венеция – Ca’Foscari, известен като първото бизнес училище в Италия и второто в Европа.

На изложението пристигат и едни от най-престижните модни академии в Италия – Istituto Europeo di Design, NABA и Domus Academy, които се славят със стажове при дизайнери като Versace, Armani, Roberto Cavalli и индустриални гиганти като: Ferrari, Mercedes, Audi, Cartier, Bayer, Panasonic, Canon и др.

„Дни на италианското образование“ има съпътстваща програма от презентации на участниците в събитието. Всички посетители ще участват в томбола за два двупосочни билета до Рим, осигурени с любезната подкрепа на Alitalia, а двама от гостите ще спечелят стипендия за обучение в Италия в размер на 1000 евро.

Входът за събитието е свободен!