Изложение „Дни на италианското образование“ в София

Приключило

14 октомври 2017

София

Изложение „Дни на италианското образование“ в София

Дата:

14 октомври 2017, събота

Час:

11:00 - 17:00

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

ИНТЕРПРЕД - СТЦ София, Зала София, София

За контакти:

Антония Божинова, (+359 2) 987 99 58, E-Mail

Организатори:

Скай Лайнс

За събитието

За шеста поредна година изложението „Дни на италианското образование“  кани представители на едни от най-добрите учебни заведения в Италия, за да запознаят българската публика с предимствата на своето обучение.

Специални гости на форума са:

Politecnico di Milano –  безспорният лидер в обучението по архитектура и инженерни науки в Европа; Universita Cattolica del Sacro Cuore, завършен от бившия председател на Еврокомисията – Романо Проди; университетът на Венеция – Ca’Foscari, известен като първото бизнес училище в Италия и второто в Европа.

На изложението пристигат и едни от най-престижните модни академии в Италия – Istituto Europeo di Design, NABA и Domus Academy, които се славят със стажове при дизайнери като Versace, Armani, Roberto Cavalli и индустриални гиганти като: Ferrari, Mercedes, Audi, Cartier, Bayer, Panasonic, Canon и др.

„Дни на италианското образование“ има съпътстваща програма от презентации на участниците в събитието. Всички посетители ще участват в томбола за два двупосочни билета до Рим, осигурени с любезната подкрепа на Alitalia и две стипендии от 100 евро за обучение в Италия!

Входът за събитието е свободен с предварителна регистрация в сайта на агенция Скай Лайнс.

Събитието ще се и във град Варна на 15 октомври в хотел „Голдън тюлип“.