Изложение „COPI‘S – Communication art print image sign“

Приключило

2 - 4 окт. 2017

София

Изложение „COPI‘S – Communication art print image sign“

Дата:

2 - 4 окт. 2017, понеделник - сряда

Час:

10:00

Достъп:

Входен билет

Място:

Интер Експо Център, София

За контакти:

Мая Симова, 02 9655 278, E-Mail

Организатори:

Интер Експо Център

За събитието

Шестото издание на единственото изложение за печатни и рекламни комуникации в България – COPI‘S– Communication art print image sign, организирано от Интер Експо Център,ще се проведе от 2 до 4 октомври 2017 г.

Официални партньори на форума са Българската асоциация за съвременна графика и печат / БАСГП/, Sourcing.bg, Полиграфия инфо.

Ежегодно, с настъпването на цветната есен, COPI’S събира на състезание „в цветовете“ професионалистите в производството, дистрибуцията и търговията с печатна, светлинна, външна и сувенирна реклама.Като важен форум за развитието на печатарската и рекламната  индустрия в Югоизточна Европа  COPI`S ежегодно привлича все по-голям брой специалисти от страната и региона.През 2016 г. броят на посетителите нараства с 20% в сравнение с предишното издание.

Желанието на организаторите и през 2017 г. е да предоставят професионална платформа за демонстриране на последните технологични достижения в областта на печата, бума при печата върху текстил и отражението му върху текстилната индустрия и интериорното обзавеждане, дигитализацията и управлението на процесите в графичната индустрия, интегрирането на дигиталния печат в маркетинговия микс, новите възможности, които предоставят AR и VR технологиите за рекламистите  и др.

Ще бъде отдадено специално внимание на иновативни рекламни носители, екологично и социално ангажирани компании, проводници на идеята за бъдещо устойчиво развитие.

Ще бъдат представени тенденциите  при графичния и пространствения дизайн, дигиталния печат (широкоформатен и тясноформатен), 3D печата, полиграфическите услуги,  материали и консумативи, рекламното обслужване,  рекламната фотография, мултимедийни системи, визуалните комуникации, производство на рекламно-информационни елементи, иновативни изкуства,  промоционални сувенири и подаръци, рекламен текстил, печат върху текстил и декорации, софтуер за печат и управление на бизнес процесите.

Конференция за дигиталния печат върху текстил, многопрофесионални семинари, демонстрации и уъркшопове, фото изложби  ще бъдат отворени за посетителите.