Семинар „Изкуството да живеем без Вина“

Приключило

18 април 2019

София

Семинар „Изкуството да живеем без Вина“

Дата:

18 април 2019, четвъртък

Час:

19:00 - 21:00

Достъп:

Такса участие

Място:

Идеалната Половинка, София, ул. Йоан Екзарх 50 Б

За контакти:

024130800, E-Mail

Организатори:

Идеалната Половинка

За събитието

Темата за „Вината“ се случва като естествено продължение на цикъла „Изкуството да обичаш себе си“. Ние вярваме, че животът без Вина е свобода и ценна добавка във вълшебния еликсир на обичта към себе си.

Присъединете се към нас, за да поговорим откровено по една актуална за всички тема. Можем ли да бъдем себе си, да отстояваме позициите си и да се погрижим за умовете и телата си без да се чувстваме виновни?

Ще разгледаме своето чувство на Вина там, където най-трудно се справяме с него, а именно през призмата на:

1. Семейството
2. Грижата за себе си
3. Родителството
4. Приятелството
5. Служебните ангажименти

Чувство за Вина е онази малка горчивка, част от вътрешния ни дискомфорт, която ни отнема усещането за свобода и правото на личен избор.

Елате и заедно ще анализираме причините за наличие на това усещане. Ще говорим и за начините, по които може да заменим своята Вина с нещо градивно и допълващо.

Какво можем да научим за себе си от своята Вина и как да я трансформираме в подкрепящ инструмент ще ви разкажем на 18.04.2019 г. от 19:00 в пространството на Идеалната Половинка.

Ние, Джулс и Ани, отново ще ви потопим в уюта и топлината на приятелската грижа, която е неизменна част от „Изкуството да обичаш себе си“.

Променете начина, по който общувате със себе си и другите. Почувствайте се отново свързани с другите и се наслаждавайте на отношения си. Обичайте себе си!

Дата: 18.04.2019 г.
Място: ул. Йоан Екзарх 50 в пространството на Идеалната Половинка / The Ideal partner
Начало: 19:00 – 21:00
Индивидуален билет – 25 лв.
Билет за двама – 40 лв.

Можете да се запишете на office@matchmaking.bg, тъй като местата в личния тренинг са малко с цел персонален подход и индивидуално отношение.

Изпращайте ни своите въпроси!

До среща!