IT Weekend за лидерство и изграждане на екипи

Дата:

13 - 15 окт. 2017, петък - неделя

Час:

20:00

Достъп:

Кандидатстване

Място:

ASTREA SPA HOTEL, Хисаря, ул. „Иван Вазов” №68

За контакти:

Биляна Събева, +359 887 675 786, E-Mail

Организатори:

Биляна Събева

За събитието

itw2017
КАКВО Е IT WEEKEND?
Прекарваме уикенд на малки групи от 15-20 души, запознаваме се, хапваме, пийваме, говорим на различни QA теми, забавляваме се, научаваме нови неща и се прибираме.

ПО-ПОДРОБНО…

IT Weekend е експеримент, в който група IT специалисти се събират извън София за уикенд и обсъждат технически проблеми, възможности за подобряване на ефективността от работата си, меки умения и други теми, които ги интересуват, обменят знания помежду си, забавляват се, завързват нови контакти и научават нови неща. Някои наричат подобни срещи „meetup“, други – „симпозиум“, трети – „тренировъчен лагер“. IT Weekend не е нито едно от тези неща, но комбинира елементи от всички тях.

За повечето хора и организации в IT сферата не е проблем служителят да отиде на обучение. Проблем е да го няма в офиса. За тях би било идеално, ако обученията се провеждат през почивни дни. От друга страна, хората ценят уикендите си и предпочитат да ги прекарат с близките и семействата си, релаксирайки и забавлявайки се. IT Weekend бяга от традиционните обучения, конференции и други подобни събития, като дава възможност на хората да дойдат сами или с близките си, да се обучават и да отпочинат едновременно, като извлекат максимума от уикенда си.

КОГА: 13.10.2017

МЯСТО: Хисар

ВХОД: 300 лв.

Oчакваме Вашите предложения на някоя от следните теми:

1. Establishing an IT team from scratch
2. Interviewing people
3. Coaching fundamentals
4. Leading by example and inspiring people
5. Cross-cultural teams
6. Cross-functional teams
7. Best practices in Agile and Scrum
8. Life Hacks
9. Principles and attributes of leadership
10. Company teambuilding (the party part and not only)

Град Хисар се намира на 165 км от София и само 45 км от Пловдив. На територията му има 22 минерални извора с лечебни води.

Хотелът е чудесен и предлага чудесна възможност за съчетание на релакс и обучение.На участниците се предлагат пълен пансион, панорамен бар, красива градина, спа център, голям външен и малък вътрешен басейн, изцяло напълнен с минерална изворна вода. Налични са халати, сешоари и тоалетни принадлежности във всяка стая.

Хотелът има голяма конферентна зала, стабилна Wi-Fi връзка, удобни климатизирани стаи с балкон и предлага чудесни условия за провеждане на обучението.

Публикувано на 18 август