Innowave 2017 Business & Startup Conference

Дата:

20 - 21 окт. 2017, петък - събота

Час:

09:00 - 10:00

Достъп:

Входен билет

Място:

Дворец на Културата и Спорта , Младост, Варна, 115 бул. Княз Борис I, Варна

За контакти:

Димитър Василев, 098847827, E-Mail

За събитието

На 20 и 21 октомври 2017г. в гр. Варна ще проведем най-мащабната, извън столицата, международнa технологичнa конференция Innowave 2017 Business and Startup Conference, с която поставяме Варна на световната карта за високотехнологични събития и даваме заявка за позиционирането ѝ като център на младежко предприемачество и дигитален хъб на Европа. Innowave 2017 Business and Startup Conference се организира в партньорство с Община Варна /Европейска младежка столица 2017/ и с подкрепата на Министерството на Икономиката.

Innowave 2017 Businеss & Startup Conference e международно технологично събитие, което събира за първи път в България, световни брандове като Facebook, Google, Amazon, SalesForce, Alibaba, Yandex и фондове за рисков капитал от три континента, чиято основната цел ще е да помогнат на посетителите на форума да направят дигитална трансформация на бизнеса си и да продават глобално.

На форума очакваме да присъстват над 750 собственици, управители и мениджъри на фирми, представители на бизнеса и startup-и от 23 държави. На четирите експо зони ще имаме разположени над 25 щанда на български и световни технологични компании.

Гост-лекторите на Innowave 2017 Businеss & Startup Conference са над 35 световно признати маркетолози, мениджъри продажби и мениджъри във водещи европейски и международни компании за електронна търговия, бизнес ангели и представители на инвестиционни фондове от три континента:

 • Дрейтън Бърд – Една от най-значимите фигури в сферата на Директния маркетинг и Рекламата за последните 25 години [UK]
 • Дейл Хоуарт – Експерт дигитален маркетинг /Фейсбук маркетинг/ [UK]
 • Мигел Рейнолдс – Президент и CEO на Global Business Brokers
 • Бас Лансдорп – Основател на Фондация Марс 1 и първата мисия до Марс
 • Лари Бийл – Основател на Фондацията за междукултурно и инвестиционно управление и на Българския предприемачески център.
 • Марк Уеслинк – управляващ партньор в Startupbootcamp [NL]
 • Майкъл Марвин – Една от най-значимите фигури в Tech Valley, създал няколко от големите инвестиционни фонда в САЩ.
 • Мат Брук-Смит – Маркетинг на мобилни приложения и дигитален маркетинг
 • Веселин Попов – Директор „Бизнес развитие“ в Кеймбридж /потребителско поведение/
 • Божидар Крапчев – Amazon Lead CEE в Amazon Web services
 • Гюнейт Ерполат – Изпълнителен директор на Alibaba.com за Турция

и още много …

Дворец на културата и спорта е многофункционален комплекс, разположен на централно място в Морската столица на България – гр. Варна. Той е един от символите на града и през годините се е наложил като точка за провеждане на културни събития, спортни мероприятия, изложения и конференции.

Публикувано на 11 септември