ИНФОРМАЦИОННО СЪБИТИЕ: Подкрепа за автоматизацията и роботиката в България

Приключило

23 август 2018

София

Дата:

23 август 2018, четвъртък

Час:

18:30 - 20:00

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Централ Хотел София, зала "София", София, бул. Христо Ботев № 52

За контакти:

Маргарита Василева, 02 971 89 32, E-Mail

За събитието

Събитието ще се състои от 18:30 ч. на 23.08.2018 г., (четвъртък) в Централ Хотел София, с адрес: гр. София, бул. Христо Ботев № 52.

 

Уважаеми дами и господа,

каним Ви да вземете участие в Информационно събитие: Подкрепа за автоматизацията и роботиката в България, организирано от „Европейски център за качество“ ООД.

По време на събитието ще представим три проекта, финансирани с подкрепата на програмата за образование, обучение, младеж и спорт на Европейската Комисия – Еразъм+:

1) Проект AuToMa: „Автоматизация, трансфер на технологии и управленски практики за растеж на МСП, по-висока заетост и стимулиране на предприемачеството”

2) Проект SPOSH: „Стратегическо партньорство за здравословни и безопасни условия на труд“

3) Проект DISCOVER: “Разработване на иновативни подходи за популяризиране на науката в професионалното образование с цел мотивиране на учениците за кариера или образование в сферата на науката, технологиите, инженерството и математиката”

В събитието ще вземат участие представители на държавната администрация, частни компании, специалисти в сферата на автоматизацията и роботиката, представители на университети, училища, консултантски компании, НПО и други заинтересовани лица.

Моля да потвърдите своето участие като попълните следната регистрационна форма: https://goo.gl/forms/iaiJI3BHFUghlF2p2  до 21.04.2018 г. Участието в събитието е напълно безплатно.

Ако имате въпроси, можете да се свържете с нас на следните телефонни номера: 02 / 971 89 32 или 0884 650 411.

Ще се радваме да вземете участие в нашето събитие!

 

С най-добри пожелания,

Екипът на „Европейски център за качество“ ООД