Конференция „Industry and Digital transformation: Fears and Hopes“

Приключило

19 октомври 2018

София

Конференция „Industry and Digital transformation: Fears and Hopes“

Дата:

19 октомври 2018, петък

Час:

09:00 - 16:00

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Microsoft Innovation Center, София, бул. "Цариградско шосе" 111Б, София Тех Парк, сграда "Инкубатор"

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Bulgarian ICT Cluster

За събитието

Конференцията “Industry and Digital Transformation: Fears and Hopes” ще събере производствени малки и средни предприятия, както от България и региона така и представители oт Европа. Заедно с тях на събитието ще присъстват и представители на държавната администрация, неправителствения сектор и академичните среди.

Събитието дава възможност на иновативни фирми да представят техните решения за дигитализация пред фирми и партньори от 10 европейски държави (Словения, Румъния, Хърватия, Германия, Австрия, Чешка република, Словакия, Унгария, Сърбия, България).

В рамките на събитието ще се проведе кръгла маса, на която участниците ще обсъдят своите виждания и идеи за улесняване процеса на дигитална трансформация на бизнеса.

Участието в събитието е безплатно, но регистрацията е задължителна на следния линк: https://goo.gl/forms/Tiy7tWjzzS8V6afA2. Краен срок за регистрация 12-ти Октомври 2018 година (петък)!

Ако имате интерес да представите Ваш продукт или услуга на събитието, моля изпратете кратка презентация (в рамките на 5 минути) на todor_mitov@ictcluster.bg