II-ри Facility Management Innovation Форум

Приключило

14 юни 2016

Пловдив

II-ри Facility Management Innovation Форум

Дата:

14 юни 2016, вторник

Час:

13:00 - 17:30

Достъп:

Такса участие

Място:

Гранд хотел „Пловдив“, Пловдив

За контакти:

Надя Гогова , +35929835889, E-Mail

Организатори:

Списание ENTERPRISE

За събитието

На 14 юни, от 13.00 часа, в Хотел Новотел, гр. Пловдив, за втори път, на регионално ниво, ще се проведе II-ри Facility Management Innovation Форум

Facility Management Innovation Форум ще разгледа тенденциите във фасилити мениджмънт сектора и успешните практики за развитие и потребителско удовлетворение. Форумът е насочен към управлението и интеграцията на процесите на една организация в сградна среда, които подобряват ефективността на нейната основна дейност, като част от добрите бизнес практики.

Актуални данни и тенденции за пазарът на фасилити мениджмънт услугите у нас и Европа ще бъдат представени от Горан Миланов, председател на БГФМА, Вицепрезидент на EURO FM, който ще участва в European Facility Management Conference (EFMC) от 7 до 9 юни 2016 г. в Милано, Италия. От експертите в бранша ще научите тенденциите и иновациите в сектора, както и в каква насока се развива той. Участниците на форума ще дискутират и очакваните иновации при дигитализирането на сградите и доколко компаниите са готови да посрещнат промените.

Темите във форума са свързани с добрите фасилити мениджмънта практики и са разделени в два панела – съответно за бизнес сгради и за производствени предприятия.

Ключови теми са:

·        Фасилити мениджмънт пазара, тенденции и решения

·        Оптимизиране на ФМ процеси: водещи практики при поддръжка на активите

·        Фасилити мениджмънт в Офис и Retail сгради

·        Фасилити мениджмънт в Индустриални и логистични сгради

Форумът е част от поредицата за успешни практики в различни бизнес сектори MySuccess.bg на сп. ENTERPRISE и се организира с официалната подкрепа на Българска фасилити мениджмънт асоциация (БГФМА).

Форумът се организира с подкрепа на Асоциация на собствениците на бизнес сгради в България (АСБС), списание “Фасилитис” и publics.bg.

Официален партньор на събитието е: CenterMine