HR Workshop

Дата:

31 януари 2018, сряда

Час:

06:30 - 20:00

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Venus Center, София, бул. Дондуков 4

За контакти:

E-Mail

Организатори:

International Human Resources

За събитието

На 31.01.2018 г. International Human Resources и Acacia Learning UK организират HR Workshop посветен на квалификациите на CIPD (Chartered Institute of Personnel and Development)!

Ако имате интерес или работите в сферата на Човешките ресурси, имаме удоволствието да Ви поканим! Събитието е безплатно, местата са ограничени. Побързайте да заявите участие на мейл: event@ihr.bg

Навярно познавате престижните HR квалификации на CIPD?

IHR Ви дава възможността да се включите безплатно в един наистина полезен и вдъхновяващ HR workshop, на който ще се докоснете до международните квалификации! Да добиете представа за нивото на британските тютори! Да усетите атмосферата на обученията!

Всеки участник ще може да зададе своите въпроси и да получи персонална консултация коя квалификация е най-подходяща спрямо опита и познанията!

Водещ workshop-a е Kevin Haslam (преподавател по CIPD от Acacia Learning) с богат бизнес опит и високи постижения в сферата на Човешките ресурси.

Започнете новата 2018 година с инвестиция в себе си и кариерното си развитие! Включете се в научете всичко за CIPD квалификациите.

Не забравяйте да заявите участие на мейл: event@ihr.bg!