HR in IT Meetup. Месечна среща на HR специалисти в IT

Приключило

27 юли 2017

София

HR in IT Meetup. Месечна среща на HR специалисти в IT

Дата:

27 юли 2017, четвъртък

Час:

17:30 - 19:30

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Международна компютърна академия IT STEP, етаж 7, София, бул. Александър Стамболийски 55

За контакти:

E-Mail

За събитието

Каним всички, които искат да са в крак с тенденциите в сферата на човешките ресурси, на ежемесечната среща-дискусия на HR специалисти и рекрутъри в IT сферата, HR in IT meetup. Тя ще се проведе на 27-ти юли от 17:30ч. на бул. Александър Стамболийски 55, етаж 5, с любезен домакин Международна компютърна академия IT STEP.

На юнската HR среща дискутирахме обширните теми за етиката на подбора и обученията за служителите. Изтъкнахме колко е важно честно отношение към кандидатите, както и на обратната връзка в процеса на подбор. Споделихме добри практики като „Bench position“ и насърчаване на експертите в компанията да предават опита си чрез вътрешни обучения или кратки петъчни презентации.

В продължение на тези теми на HR in IT срещата през юли ще разговаряме за работодателската марка: как се изгражда и поддържа такава от гледната точка на отдел “Човешки ресурси”.

На събитието ще имате възможността да обмените опит, полезни практики и идеи с други специалисти. И разбира се ще изградите нови контакти.

Регистрирайте се безплатно тук: http://itstep.bg/news-bg/hr-in-it-meetup-july/

Очакваме Ви!