Grand Autumn Party` 2017 с Васил Петров

Приключило

29 септември 2017

София

Grand Autumn Party` 2017 с Васил Петров

Дата:

29 септември 2017, петък

Час:

20:00 - 02:00

Достъп:

Свободен

Място:

Ресторант Морино, Eтаж 1 (сградата на КНСБ), Ресторант “Морино“ е артистично място в центъра на София, с уютна тераса, над 300 вида вино, европейска кухня, с джаз, поп и фънк музика на живо!, София, 1000 София, пл. Македония №1

За контакти:

Ресторант Морино, +359 877 077 225, E-Mail

Организатори:

Ресторант Морино

За събитието

В петък, 29 септември, от 20:00ч. ресторант МОРИНО в центъра на София  ще посрещне всички ценители на стилните вечери под звуците на саксофон на първото от серията есенни събития с вкус на джаз и вино.

За предварителни резервации: 0877 077 225

Началото на есента предстои на бъде отпразнувано с голямо есенно парти в центъра на София в превърналият се  вече емблематичен ресторант МОРИНО (в сградата на КНСБ).

Сещате ли се за нещо по-хубаво от чаша ароматно вино, музика, която ни кара да се усмихнем, да танцуваме с приятели, да се смеем и да се насладим на вкусна храна ?!
Време е да посрещнем есента с истинско голямо парти, с което да отпразнуваме края на прекрасното, пълно със солени спомени лято и да се потопим в градското жужене на забързания делник.

Един от най-популярните български джаз и поп вокалисти, спечелил си призванието  „Българският Франк Синатра“ ще бъде специалният гост изпълнител на вечерта.  Със своя красив богат тембър, дълбочина и невероятна вокална техника, Vassil Petrov ще допринесе за създаването на неповторима атмосфера на вечерта!

Ресторант МОРИНО е артистично място в центъра на София, с уютна тераса, изумителна винена листа, европейска кухня, с джаз, поп и фънк музика на живо! Намира се на площад Македония 1 (срещу Министерството на земеделието). На 29ти. Септември ще имаме удоволствието да е насладим на невероятна храна, галеща сетивата ни, придружена от отбрани италиански и френски вина. Заведението е с 80 места вътре и още 60 на прекрасната тераса с гледка към красивата старинна сграда на Министерството.

Повече информация за ресторант Морино >>> www.morino.bg
Включете събитието в календара си във Facebook
За предварителни резервации: +359 877 077 225