Годишни награди на Imoti.net за 2017

Приключило

21 март 2018

София

Годишни награди на Imoti.net за 2017

Дата:

21 март 2018, сряда

Час:

18:00 - 21:00

Достъп:

Свържете се с организаторите

Място:

София, София

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Imoti.net

За събитието

Годишните награди на Imoti.net са единственият форум, на който се оценяват постиженията, коректността и добрата репутация на компании и експерти в сектор недвижими имоти.

За трета поредна година потребители и експертно жури ще оценяват най-добрите в бранша от цялата страна, които налагат европейските стандарти на работа.

Каузата, зад която застава екипът на Imoti.net е да върнем доверието в брокерите на недвижими имоти.

Регистрацията за категориите вече е отворена. Част от “Годишни награди на Imoti.net“ могат да станат всички участници в бранша на недвижимите имоти като кандидатстват в една или повече категории с регистрация на сайта nagradi.imoti.net до 26 февруари.

Официалната церемония по връчването на наградите е най-значимото и елитно събитие за бранша и ще се проведе на 21 -ви март 2018 г. в София.

Годишните награди на Imoti.net доказват постиженията и успехите на българските експерти и компании от сектор недвижими имоти пред деловите кръгове и широките потребители. Те дават възможност да се спечелят повече партньори, да се впечатлят конкурентите, а на бранша като цяло – да докаже приноса си към една по-коректна бизнес среда.