Electro Mobility Expo 2018

Приключило

13 - 16 сеп. 2018

София

Electro Mobility Expo 2018

Дата:

13 - 16 сеп. 2018, четвъртък - неделя

Час:

10:00

Достъп:

Такса участие

Място:

Sofia Ring Mall, София, ул. „Околовръстен път“ 214

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Electro Mobility Expo 2018, Sofia Ring Mall

За събитието

Electro Mobility Expo 2018 празнува своята премиера – и вие можете да сте там. Възползвайте се от възможността като изложител да представите новите технологии за задвижване и транспорт на новото международно изложение за електрическа мобилност!

Водещи производители и експерти ще обменят идеи и информация, ще представят и ще разработват съвместно устойчиви концепции за интегриране на умните технологии и възобновяемите енергийни източници в областите транспорт, мобилност, логистика, инфраструктура, промишлено производство, чист въздух, умни градове.

Фокусни точки: разработване и прилагане на компоненти на задвижване с ниски и нулеви емисии, взаимодействие между електрическите превозни средства, развитието на зарядната инфраструктура, конкурентния транспорт и устойчивото екологосъобразно енергоснабдяване.

Очакваме Ви на 13-16 септември в Sofia Ring Mall в столицата, за да участвате в тридневна специализирана изложба, еднодневна интегрирана конферентна сесия, тест драйв и демонстрации.

Бъдещите технологии ще станат серийно производство. Electro Mobility Expo предлага идеална среда за влизане на този вълнуващ пазар. Станете част от е-волюцията!