Дни на Кариерата в УНСС 2017

Дата:

30 ноември 2017, четвъртък

Час:

10:00 - 16:00

Достъп:

Свободен

Място:

Университет за национално и световно стопанство, Фоайе, София, 1700 София, Студентски град "Хр. Ботев", УНСС

За контакти:

E-Mail

Организатори:

JobTiger

За събитието

„Всеки е гений, но ако съдиш за рибата по способността й да се катери по дърветата, цял живот ще вярва, че е глупава.“
~А.Айнщайн~

Ние от JobTiger и Дни на кариерата вече 16 години вярваме в тази мисъл и се стремим да подкрепим всички млади хора като теб да открият своите уникални способности и да ги приложат на правилното работно място и позиция!

За 8 поредна година ще създадем поле за професионална изява на форума „Дни на кариерата“ 2017: Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг и Обслужване на клиенти, където в рамките на няколко часа ти, твоите приятели, колеги и всеки, който иска да успее в кариерата си, ще може да се срещне с повече от ???? 80 от най-големите работодатели в България.

Освен, че ще научиш ценна информация, която не би могъл да намериш в Google – за компаниите, предлаганите възможности и отворените позиции, ще имаш възможност напълно безплатно да се присъединиш към дискусионните ни панели, чиито теми скоро ще обявим.

А за финал на ползотворния кариерен ден, ние сме ти подготвили много подаръци, които за сега ще запазим в тайна, за да не развалим изненадата!

Накратко, кое е важно:

1️⃣ Отбележи своя интерес на събитието във Фейсбук и следи информацията за компанията, която ние старателно подбираме за теб, за да ти спестим време.
2️⃣ Добре е да проучиш предварително компаниите, които са ти интересни.
3️⃣ Подготви си CV-то, добре е да го разпечаташ, за да може да го оставиш на щандовете на компаниите, които са привлекли твоя интерес. Ето няколко съвета, които, вярваме, ще ти бъдат полезни: http://bit.ly/2yJlWsD
4️⃣ Облечи се подходящо за случая! Нали помниш онази стара българска поговорка: по дрехите посрещат, по ума изпращат. Така че бъди готов!
5️⃣ Ела в УНСС на 30 ноември между 10 и 16 часа.
6️⃣ Носи си усмивката и доброто настроение, защото, сам знаеш, че харизмата е много важна!

Входът е свободен!

Е, очакваме теб и приятелите ти на 30 ноември в УНСС!

„Дни на кариерата“ в секторите: Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг и Обслужване на клиенти (http://economy.careerdays.bg/) е кариерен форум, организиран от JobTiger, съвместно с Междууниверситетски център за развитие на кариерата на УНСС и Студентски съвет при УНСС.