Creative Storytelling | уъркшоп с Димитър Узунов

17 декември 2019

София

Creative Storytelling | уъркшоп с Димитър Узунов

Дата:

17 декември 2019, вторник

Час:

18:00 - 21:00

Достъп:

Такса участие

Място:

Френски институт в България Institut français de Bulgarie , София, пл. Славейков №3

За контакти:

E-Mail

За събитието

CREATIVE STORYTELLING: КАК ДА СЪЗДАДЕМ И РАЗКАЖЕМ ХУБАВА ИСТОРИЯ
уъркшоп с Димитър Узунов

“The most powerful person in the world is the storyteller. The storyteller sets the vision, values and agenda of an entire generation to come”
Стив Джобс

👉 ЗАЩО STORYTELLING: Историите направляват и дават смисъл на живота ни. Хората се нуждаем от истории за да предаваме смисъл, ценности и надежда. Човешкото познание се основава на истории и човешкият мозък е своеобразна когнитивна машина, която ни служи за да разбираме, помним и предаваме истории. Историите са отражение на човешката мисъл.

👉 КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ: Този тричасов интензивен уъркшоп ще даде на участниците практически инструменти за това как да създадат хубава история и да я разкажат пред публика по завладяващ и заинтригуващ начин. Уъркшопът е съставен от забавни игри и упражнения, които ще развият специфични умения и ще дадат много идеи за успешни истории.

👉 ЗА КОГО: Уъркшопът е насочен към хора работещи върху собствени истории за артистични цели, за защита на кауза или с цел личностно развитие и за такива работещи върху развитието на истории с бизнес цели – за да са по-добри лидери и по-влиятелни хора.