Code School Plovdiv – официално откриване

Приключило

30 ноември 2017

Пловдив

Code School Plovdiv – официално откриване

Дата:

30 ноември 2017, четвъртък

Час:

18:00 - 20:00

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Център за трансфер на технологии, Дом на културата "Борис Христов", Пловдив, ул. „Гладстон“ 15

За контакти:

E-Mail

За събитието

Скъпи приятели,

Заповядайте на 30 ноември 2017 г. от 18 часа на официалното откриване на CODE SCHOOL PLOVDIV – новата школа за програмиране в България. На събитието ще разберете повече за курсовете, които предлагаме, ще се запознаете с лекторите Антон Чолаков и Петър Йочев и ще получите специален подарък от нас!

Очакваме Ви!

Регситрирайте се за събитието ТУК: https://goo.gl/forms/9ov20WezuQLP8o3z1

Кои сме ние?

Code School Plovdiv е партньорство между професионални IT разработчици и организацията Център за творческо обучение. През лятото на 2017 г. екипът взе решение да създаде програма за обучение на млади специалисти с две направления front end и back end. За място на обученята бе избран новосъздадения Център за трансфер на технологии в Пловдив. В Пловдив трябва да има такава качествена и независима школа. Code School Plovdiv я създаде.

Какво правим?

Ние развиваме технологичните умения на младите хора. Дейностите ни са в подкрепа на интересите на участниците, желанията на работодателите и нуждите на формалното образование. За начало сме създали поредица от обучения, организирани по модела на IT академия. Занапред ще развием проекта в цялостна визия и механизъм за действие в очертаната област.

За повече информация посетете нашия сайт: https://codeschool.cct.bg/