Бизнес работилница по преговори

Дата:

21 - 30 окт. 2019, понеделник - сряда

Час:

17:00 - 20:30

Достъп:

Такса участие

Място:

The Business Institute, София, Жолио Кюри 23А

За контакти:

The Business nstitute, 0882924710, E-Mail

Организатори:

The Business Institute

За събитието

Работилницата по Преговори ще ви помогне да научите и упражните структуриран подход за водене на делови преговори. Подходът е изцяло практичен и интерактивен – споделяне на опит и добри практики, дискусии по казуси.

Съдържанието в сесиите се основава на харвардския модел за водене на делови преговори. Той дава структуриран подход за преговори, който е препоръчителен между страни, които са или целят да изградят дългосрочни ползотворни взаимоотношения. Включва набор от практически инструменти, които систематизират подготовката, информацията и управлението на стратегията преди и по време на преговорите.

За кого

  • Работилницата е насочена към бизнес практици, които имат базови умения за водене на преговори и целят да ги усъвършенстват в практичен и реален бизнес контекст. Най-подходяща е за експерти и практици, на които ежедневната им бизнес практика налага да участват в преговори със значим за бизнеса ефект – продажби, покупки и доставки, придобиване на активи.
  • Работилницата е подходяща и за мениджъри и собственици на бизнес, които имат нужда или интерес да доусъвършенстват своите знания и умения в областта на преговорите.

Повече детайли за работилницата тук >> 

Работилницата ще се проведе в четири работни сесии, на 21, 23, 28 и 30 октомври 2019 г., от 17:00 до 20:30 ч., в работното ателие на The Business Institute на ул. Фредерик Жолио-Кюри 23А.

Ако имате интерес или въпроси как да се включите в работилницата, се свържете с нас на: +359 88 2924710, office@thebusinessinstitute.eu.