Безплатен семинар „Онлайн търговия: Плащания в е-магазини“

Приключило

5 юни 2018

София

Безплатен семинар „Онлайн търговия: Плащания в е-магазини“

Дата:

5 юни 2018, вторник

Час:

19:00 - 22:00

Достъп:

Безплатно (Задължителна регистрация)

Място:

Стопански факултет при СУ "Св. Климент Охридски", зала 200, София, бул. Цариградско шосе 125, бл. 3

За контакти:

Магдалена Трайкова, 0884068804, E-Mail

Организатори:

За събитието

Paysera България и Стопански факултет при СУ „Св. Климент Охридски“ организират безплатен семинар на тема „Онлайн търговия: плащания в е-магазини“, който ще се проведе на 05.06.2018 г. (вторник) от 19:00 ч. в сградата на Стопански факултет.

След всички усилия, които един собственик на онлайн магазин полага за планирането му, изграждането, оптимизацията, рекламата и привличането на клиенти, идва моментът, в който потребителят трябва да плати. Семинарът разглежда всички възможности и процеси при интегрирането на система за плащания в онлайн магазин.

Темите, които ще бъдат разгледани са:

✔️ Същност и видове плащания в онлайн магазини: кредитни и дебитни карти, електронни пари, банков превод, популярни начини на плащане в страната и чужбина
✔️ Доставчици на услугата в България – основни данни, предимства и недостатъци
✔️ Структура на такси и комисионни
✔️ Checkout page: директно API, iFrame, пренасочнатия към други страници
✔️ Валути и превалутиране
✔️ Основни изисквания за предлагане на плащания в е-магазини – Mastercard/Visa
✔️ Новия Закон за платежните услуги и PSD2 – нови регулации и изисквания, нови играчи на пазара и следствия за пазара на платежни услуги

Лектори на събитието ще бъдат Мартин Богданов и Филип Мутафис от Paysera България.

Мартин Богданов е изпълнителен директор и сред основателите на Paysera България, една от първите FinTech компании в страната. Работил е във финансовия сектор повече от 20 години и е заемал ръководни позиции във водещи банки в България и Албания. Мартин има множество международни специализации в областта на икономическите науки, дълговите инструменти, паричен и валутен пазари, кредитиране и техники на продажби. Бил е лектор на събития за електронна търговия и онлайн магазини, платежни системи, на конференции за международен бизнес, техники на продажби и др.

Филип Мутафис е завършил Компютърни системи през 2000 година, но още от преди това се занимава с бизнес софтуер. Основава и развива няколко компании, които внедряват софтуерни системи в банки, търговски и производствени предприятия, дистрибутори, застрахователни брокери, държавни органи и др. В началото на 2016 г. стартира Paysera България – местен партньор на литовската Paysera – едно от много успешните дружества за електронни пари. Член е на борда на Българската асоциация на софтуерните компании (BASSCOM) и лектор по Business Intelligence към СУ и ТУ (до 2015 г.). Заповядайте на безплатния семинар на тема „Онлайн търговия: плащания в онлайн магазини“, организиран в съвместно партньорство на Стопански факултет при СУ „Св. Климент Охридски“ и Paysera България, който ще се проведе на 05.06.2018 г. (вторник) от 19:00 ч. в сградата на Стопански факултет.

Всеки, който има желание за участие в семинара, може да запази своето място на m.traykova@paysera.bg