#БързаРеакция – Търсенето и предлагането на работа

Приключило

26 май 2020

Online

#БързаРеакция – Търсенето и предлагането на работа

Дата:

26 май 2020, вторник

Час:

19:00 - 20:00

Достъп:

Свободен

Място:

Online

За контакти:

E-Mail

Организатори:

9 Academy, JobTiger

За събитието

#БързаРеакция е онлайн видео поредица на 9Academy във Facebook и YouTube, в която ще разговаряме със собственици и мениджъри на различни по големина бизнеси от различни сфери за това как COVID-19 се отразява на техния сектор и как техният бизнес се справя в настоящата ситуация.

Целта на поредицата е да събере проверени работещи добри практики и съвети от хора с богат опит и поглед над своя бранш.

Следващият епизод на #БързаРеакция ще можете да гледате на живо във Facebook страницата на 9Academy (https://www.facebook.com/9academy/) от 19:00 на 26 май, вторник.

Ще ни гостува Светлозар Петров, управител на Job Tiger.

Светлозар Петров е управител на компанията за комплексни HR услуги JobTiger и един от създателите на www.jobtiger.bg – първият професионален и напълно интегриран сайт за търсене и предлагане на работа в България.
Той е член на настоятелството на Великотърновски университет „Св. св. Кирил и Методий“, член на настоятелството на Фондация на бизнеса за образованието, един от създателите на Клуба на корпоративния дарител и член на УС на БДФ. Член е на настоятелството на сдружение „Образование България 2030″. Председател e на почетния съвет на Международната награда на херцога на Единбург за България.

Какво да очаквате?

– Как повлияха Covid-19 и мерките за неговата превенция на бизнеса на JobTiger и на сектора с консултантски услуги?
– Какво се случва с пазара на труда?
– Какво ще се случва с пазара на труда и как ще се промени той?

И още:
– Откъде се информира той, на какви източници на информация се доверява?
– Какви са съветите на Светлозар Петров за изграждане на работодателска марка и търсенето на работа?

При потвърждение с Going в събитието може да зададете своите въпроси към Светлозар Петров и след това да гласувате в дискусията в събитието кои от въпросите на публиката да бъдат зададени на живо. Ще имате възможност да го направите и на живо като коментари под Live видеото.