Балканска конференция на МСП – София 2018

Приключило

7 юни 2018

София

Балканска конференция на МСП – София 2018

Дата:

7 юни 2018, четвъртък

Час:

14:00 - 18:00

Достъп:

Такса участие

Място:

Хотел Hilton Sofia, Зала “Мусала”, София

За контакти:

E-Mail

За събитието

Уважаеми Дами и Господа,

Имаме удоволствието да Ви поканим да участвате във втората Балканска конференция на МСП, която ще се проведе на 07 юни 2018 г. в гр. София. Събитието ще се проведе в унисон с Българското председателство на Съвета на ЕС.

Балканска конференция на МСП – София 2018, е с мото: “Успех = Иновации + Пазари + Финанси + Дигитализация” и се организира от Сдружение за подпомагане на малкия и средния бизнес – Обединени Бизнес Клубове (ОБК), със специалната подкрепата на “Изпълнителна агенция за насърчаване на малки и средни предприятия” (ИАНМСП) и “Българска агенция за инвестиции” (БАИ) при Министерство на Икономиката.

Конференцията ще се проведе по иновативен, интересен и ползотворен начин.

Официални гости на събитието ще бъдат представители на българските власти, Европейския парламент, Европейската комисия, посланици, представители на местни и европейски бизнес организации и търговски камари.

ВНИМАНИЕ: Тази покана важи и за ЦЕРЕМОНИЯТА ПО ВРЪЧВАНЕ НА НАГРАДИТЕ на Обединени Бизнес Клубове за подкрепа на малкия и средния бизнес в България, както и за ВЕЧЕРНИЯ ТЪРЖЕСТВЕН КОКТЕЙЛ по случай 5-годишния юбилей на Обединени Бизнес Клубове.

Внимание: Молим Ви да изпращате колкото се може по-скоро Вашите регистрационни карти и да спазвате крайния срок за записване, тъй като до 20 април 2018, организаторите ще трябва да изготвят пълния списък с участниците в събитието. Този списък ще бъде изпратен на всички регистрирали се на 23 април 2018, след което ще имате нов краен срок за посочване на лицата и компаниите, с които бихте искали да се срещнете по време на b2b мачмейкинг срещите.