Българо-Канадски бизнес форум

Приключило

15 юни 2017

София

Българо-Канадски бизнес форум

Дата:

15 юни 2017, четвъртък

Час:

09:30

Достъп:

Такса участие

Място:

София Хотел Балкан, зала Сердика, София

За контакти:

E-Mail

За събитието

Форумът ще  предостави информация относно търговските взаимоотношения между България и Канада, споразумението СЕТА, бизнес средата в Канада, администрация и данъчна система, възможности за българските фирми на канадския пазар и конкретни условия за износ на стоки и услуги към Канада. След мероприятието ще има възможност за двустранни срещи с фирми от Канада.

Организаторите на събитието предоставят възможност на фирми да се възползват от мероприятието за своите маркетингови цели.

Събитието е под егидата на Канадското посолство в Букурещ, акредитирано за България. Покана за участие в мероприятието е отправена към заместник министър – председателя на България – г-н Томислав Дончев, заместник минитър председателя по съдебната реформа и министър на външните работи – г-жа Екатерина Захариева, и министъра на икономиката – г-н Емил Караниколов.

Бизнес форумът под надслов „Защо Канада?“ има за цел да предостави информация относно търговските взаимоотношения между България и Канада, споразумението СЕТА, бизнес климата в Канада, администрация и данъчна система, възможности за българските фирми на канадския пазар и конкретни условия за износ на стоки и услуги към Канада.