Annual FINTECH Summit 2019

Дата:

13 март 2019, сряда

Час:

09:00

Достъп:

Входен билет

Място:

Sofia Event Center, София

Връзки:

Сайт

За контакти:

E-Mail

Организатори:

Економедия

За събитието

Финансовата индустрия е изправена пред изпитанието да въвежда иновации с възможно най-бързо темпо, поради растежа на fintech сектора и промените в предпочитанията и поведението на потребителите.

Този стремеж към технологиите кара финансовите институции да променят много процеси от своя бизнес, за да продължат да бъдат в крак с особеностите на средата. Всякo нововъведение обаче изисква не само прилагане на различна технология, но и цялостна трансформация в начина на мислене. Годишната Fintech конференция ще представи , как се променя пазара на финансови услуги в регионален и глобален мащаб.

Защо София

Тук са установени голям брой финансови, технологични и стартъп компании, поради което София попада в топ 3 на най-популярните fintech дестинации в Централна и Източна Европа. Още две съставки са необходими, за да може този сбор от институционални играчи да се превърне в успешна екосистема – организации, които да създават практическо съдържание (Sophia Lab е един много добър пример) и форуми за редовни срещи и обмяна на идеи.

Теми в програмата:

Голямата трансформация в индустрията. Тенденции и двигатели за растеж
PSD2 и възможностите за бизнеса
Мобилни плащания и дигитални портфейли
Кои са последните технологични иновации на пазара
InsureTech
Международно сътрудничество и възможности за растеж на екосистемата

Кога и къде:

13 март 2019
Sofia Event Center

Аудитория:

Над 350 изпълнителни директори и мениджъри от финансовия сектор – банки, платежни оператори, застрахователни компании, пенсионни дружества, инвестиционни фирми, компании за рисков капитал, IT специалисти, основатели на fintech стартъпи, инвеститори, консултанти, юристи, одитори, представители на правителствени и регулаторни институции

Работен език: английски

Ранна регистрация до 28 февруари: 100 лв. без ДДС

Краен срок за регистрация: 10 март