Тренировъчна школа Ефективно производство и реинженеринг – Анализ и намиране на решения за ефективно производство

Приключило

15 февруари 2018

Русе

Тренировъчна школа Ефективно производство и реинженеринг – Анализ и намиране на решения за ефективно производство

Дата:

15 февруари 2018, четвъртък

Час:

10:00 - 17:00

Достъп:

Такса участие

Място:

уточнение, Русе, 1, Loven park str.

Връзки:

supplychain.bg

За контакти:

Павлина Цветанова, 0886277735, E-Mail

Организатори:

Supply Chain Ltd

За събитието

Модул III от Тренировъчна школа Ефективно производство и реинженеринг

Обучението ще се проведе:

В Пловдив: 1.2.18

В Русе: 15.2.18

 

Теми:

Идентифициране на пречки пред ефективното производство. Анализ на първопричините. Дърво на настоящата реалност. Основни проблеми и конфликти. Дърво на бъдещата реалност.

 

Подробна програма:

1.        Описание на Дърво на настоящата реалност. Как се построява дървото? Обхват на влияние. Корелации или причина-следствие. Създаване на екип. Как се събират нежелани ефекти? Как да изберем основната причина, която да атакуваме? Скрити допускания.

2.        Дефиниция на диаграмата за разрешаване на конфликти. Цел на инструмента. Природата на конфликтите. Два вида конфликти. Елементи на диаграмата. Какво да правим, когато основния проблем е конфликт? Вербализиране на конфликта и на допусканията. Построяване на диаграма на конфликта. Различни подходи за разрешаване на конфликти като win-win.

3.        За какво се използва? Как да симулираме промяна? Каква да е промяната? Позитивни цикли. Стратегическо планиране с Дърво на бъдещата реалност. Какви са стъпките за построяването.

 

В края на обучението всеки курсист ще има домашна работа, която трябва да предаде по имейл в рамките на една седмица. На база домашната работа следват индивидуални препоръки.

Пълните учебни програми, компетенции, теми, цени и график на обученията от всички тренировъчни школи можете да видите тук: http://supplychain.bg/obuchenija-2/

Ако имате някакви въпроси по темите или организацията, моля пишете ни на имейл office@supplychain.bg или ни се обадете на телефон 0886277735.

Срокът за записване е до 5 работни дни преди датата на обучението.

Цената e 400 лв без ДДС и включва обучението и кафе паузи.

Издаваме удостоверение за завършен курс.