Семинар „51 опасности, които могат да спрат развитието на Вашата фирма“

Приключило

20 октомври 2017

София

Семинар „51 опасности, които могат да спрат развитието на Вашата фирма“

Дата:

20 октомври 2017, петък

Час:

10:00 - 18:00

Достъп:

Такса участие

Място:

Best Western Premier Hotel, София, бул. Брюксел 11

Връзки:

ЛИНК

За контакти:

IDEAs Free Boss, 0897532628, 029623984, E-Mail

Организатори:

IDEAs Free Boss

За събитието

Скъпи приятели,

Има някои често срещани „малки“ грешки, неприятности и препъни-камъчета във всяка фирма. Неща, които знаете, че трябва да промените, но или не знаете как, или не ви остава време за тях, или ви се струват не толкова важни, за да инвестирате усилия в тях.

Истината, обаче, е малко по-различна. Всички тези на пръв поглед малки и незначителни грешки и неодстатъци, когато се случват често или са много, могат сериозно да забавят развитието на вашата фирма и дори да го спрат.

Замислете се дали ви се е случвало:

  • Да се налага да проверявате дали информацията, която получавате от служителите и колегите си, е вярна, защото нямате пълно доверие?
  • Да има хора във вашия екип, които непрекъснато да намират проблеми, които вие трябва да решавате?
  • Да има хора във фирмата ви, които не искат да поемат достатъчно отговорност за работата си и непрекъснато да имат нужда някой да им казва какво да правят?
  • Да дадете задача, която да искате да бъде изпълнена по определен начин, но човекът, който я изпълнява, „знае по-добре“ и прави каквото си иска?
  • Когато откриете, че има някакъв проблем, хората да си прехвърлят отговорността- „аз не съм виновен, не разбрах/не знаех/не бях аз- той беше“ ?

Има точно 51 такива „малки“ опасности, които могат да доведат до сериозни проблеми във вашата фирма и да ви накарат да полудеете- стъпка по стъпка.
За да не се стига до този момент организираме специален семинар, който на шега наричаме „51 начина да подлудиш един мениджър“.  Добрите новини са, че за всеки един от тях има „противоотрова“. Защото когато знаеш технологията как да оправиш нещо и можеш да го направиш, не можеш да бъдеш афектиран от него.

Нещо МОЖЕ да се направи!
Отървете се от малките опасности, които могат да доведат до големи неприятности!
Запазете своето място СЕГА!